Hormonforskaren del 2

Författare: kim 24 Datum: 2024-05-03 16:49:23

Kategori: Trekant och Heterosex

Läst: 7 937 gånger

Betyg: 3 (4 röster)



Kapitel 1
Det hade gått ett par år sedan min vän Stefan hade upptäckt bieffekterna av sitt hormonexperiment och han hade i hemlighet fortsatt att experimentera och utveckla diverse preparat som ensamma eller i kombination med varandra kunde ge precis den effekt han var ute efter.

Även om hans arbetsgivare inte var intresserad av hans forskning så tjänade han lite pengar på försäljning av preparaten till vänner och bekanta som hade hört talas om hans forskning och ville prova hans produkter på sina fruar eller de inte ont anande tjejerna de fått med sig hem på krogen.

Motkravet var då att det lämnades detaljerade eller allra helst filmade rapporter där han kunde se dess effekt. Han tillgodo höll för ändamålet dolda spionkameror som eventuella köpare kunde låna så han i realtid kunde följa effekterna av sina preparat.

Med tiden hade han byggt upp ett eget litet kartotek med filmer där bekantas fruar och okända kvinnor som hans vänner umgicks med filmats när de under effekten av hans preparat oftast tappade kontrollen över sina medärvda och ibland förtryckta lustar.

Dock sålde han bara minimala doser till andra. De gav oftast god effekt men de doser och kombinationer av preparat han själv testade i sina nattliga studier var något helt annat.

Nu satt jag med några små flaskor framför mig och filade på en plan och jag hade en tanke på vem jag skulle använda dom på. Då jag hade uppdraget att vara lite vaktmästare i hyreshuset jag bodde i så hade jag nycklar till samtliga lägenheter. Att jag hade retat mig på kvinnan i lägenheten över var ingen hemlighet då hon klagade på allt och alla inklusive mig. Var det inte stereon som spelade för högt så var det smutsigt i trapphuset, dåligt snöröjt eller bilen som inte stod tillräckligt rakt på parkeringen. Allt och lite till kunde hon klaga på.

Hälften av mina uppdrag var kopplade till henne och jag var inte förvånad över att hon levde ensam då ingen man antagligen skulle stå ut med henne. Vid en första anblick så såg hon ju väldigt bra ut. Kvinnliga former med breda höfter och smal midja och ett par stora fylliga bröst som inte kunde döljas av hennes lite som oftast bylsiga kläder.

Nu hade jag tröttnat och tänkte att hon skulle få betala igen lite för all skit hon kastade på mig varje vecka. Jag hade under senaste månaden försökt kartlägga henne för att förstå hur jag skulle kunna hitta ett sätt att genomföra min lilla plan

Jag slog på datorn och loggade in på kameran som utan hennes vetskap såg och hörde vad som hände i hennes lägenhet. Jag hade som sagt var nycklar till alla lägenheter och hade utan problem kunnat hålla koll på när hon åkte till jobbet och då placerat en liten spionkamera i hennes lägenhet. En liten lampa som drevs med en usb kabel jag hittade i hennes lägenhet blev det perfekta gömstället för kameran.

Ett minimalt hål borrat i foten var allt som ett tränat öga skulle kunna upptäcka vilket nu hade gjort att jag hade haft koll på henne under ett par veckor. Jag hade hoppats få en skymt av henne utan kläder men oturligt nog rörde hon sig aldrig naken eller ens lättklädd just där kameran filmade.

Men jag hade nu lyckats identifiera en rutin som jag med lite tur skulle kunna utnyttja för att mina planer skulle gå i lås. Varje kväll innan hon gick till sängs så drack hon ett glas med någon sorts vitaminberikad juice som tydligen skulle vara bra för mage och annat välbefinnande. I alla fall var det vad lättlurade människor inbillade sig.

Just juicen var lösningen för min lilla plan. Problemet var att jag behövde veta hur mycket av Stefans preparat hon fick i sig för att uppnå rätt effekt men jag hade med upprepade besök i hennes lägenhet kunnat se att det gick åt cirka två deciliter juice varje dag vilket gjorde att hon öppnade ett nytt paket var femte dag.

Nu skulle det om jag räknat rätt vara fyra deciliter kvar och efter dagens glas så skulle det bara finnas ett glas kvar. Om allt gick enligt plan så skulle jag dagen efter kunna blanda i men lilla cocktail med preparat i hennes juicepaket och vara säker på att hon fick i sig den beräknade dosen.
Dagen efter smög jag mig in och preparerade hennes juice samtidigt som jag såg fram emot att få hämnas för allt hon utsatt mig för senaste året. Lika tyst som jag gick in så smög jag mig ut utan att några nyfikna grannar såg mig.

Dagen gick och på kvällen satt jag och Stefan som ju var ansvarig för cocktailen i min soffa och tittade på tv samtidigt som vi på laptoppen framför oss kunde se hur hon rörde sig i lägenheten. Tyvärr var synfältet begränsat men vi kunde höra hur hon duschade och gjorde sig klar innan hon dök upp framför kameran och som vanligt satte sig i soffan och kollade på sista nyhetssändningen samtidigt som hon drack upp sin nu lätt spetsade juice ovetandes om vad som nu var på gång.

Vi såg nöjt på hur hon svalde ner det sista av juicen innan hon reste sig och stängde av tvn. Nu hade den första delen av våran plan gått i lås och snart skulle vi gå vidare med del två.


Kapitel 2
Anna hade efter en lång varm dusch tagit på sig pyamasen och sträckte ut sig i soffan som hon alltid gjorde det sista på kvällen. Nyheterna handlade som vanligt om krig och ond bråd död och hon funderade nästan på att stänga av för att slippa höra om allt elände i världen.

Hon svepte i sig det sista av sin vitaminberikade juice med extra bakterieflora som skulle hjälpa henne att hålla sig frisk och kry. Smakade den lite annorlunda?

Hon tittade på glaset men antog att hon inbillade sig då det var långt kvar på bäst före datumet. Nyheterna var slut och hon började känna sig lite mosig så efter att ha stängt av tvn och borstat av tänderna så kröp hon ner i sängen.

En ljusstråle träffade henne mitt i ögat och hon konstaterade att ljuset från gatulampan utanför lyste henne elakt mitt i ansiktet. Inte hade problemet blivit bättre efter att den gamla belysningen hade ersatts av en modern ledlampa för någon vecka sedan. Irriterat öppnade hon sänglådan och fick fram ögonbindeln som hon normalt sett bara behövde under de ljusaste sommarmånaderna men om hon skulle somna nu så fick den åka på för att stänga ute gatulampans ilskna sken.

Hon blundade bakom masken och kände hur lugnet fick hennes kropp att domna bort. Det sista hon tänkte var att hon skulle komma ihåg att ringa den oduglige vaktmästaren dagen efter och ge honom en rejäl uppläxning för att persiennen ännu inte var lagad trots att hon hade påtalat det för honom för flera dagar sedan.


Kapitel 3
Försiktigt vred vi om nyckeln till hennes lägenhet och gläntade på dörren. Tyst smög vi oss in och stängde dörren bakom oss. Vi stod stilla en stund och konstaterar att det är helt tyst i lägenheten. Med försiktiga steg rör vi oss mot hennes sovrum och utan att vi blir upptäckta står vi snart bredvid hennes säng och konstaterar att hon redan sover tungt.

Ljuset från gatubelysningen utanför letar sig in genom persiennen. Veckan innan hade hon ringt och skällt ut mig då hon ansåg att hennes persienn var trasig så att hon hade svårt att sova då lamporna lyste in. Efter en blick på persiennerna kan jag konstatera att hon just i det fallet faktiskt hade rätt. Gliporna mellan de trasiga persiennerna släpper in en hel del ljus vilket gör att vi tydligt kan se henne där hon ovetande om sitt sällskap sover framför oss.

Jag och Stefan tittar nöjt på varandra då vi ser att hon för att komma undan det fruktansvärda ljuset i sovrummet tagit på sig en ögonbindel. Det gör ju vårat överraskningsmoment ännu lättare.
Försiktigt tar vi tag runt hennes handleder men hon sover nog inte så djupt som vi tror för hon vaknar till med ett ryck och vi får vara lite bestämda när vi fäster våra medhavda läderfängsel runt hennes handleder.

En stund senare har vi lagt de medföljande repen om var sin sängstolpe och vi ser nöjt på hur hon vrider sig och försöker komma loss från fängslen som nu håller hennes händer fjättrade vid sängstolparna så att hon omöjligt kan komma loss eller få av sig ögonbindeln.
Hon säger inte ett ord när vi tar av henne täcket och ser hur hon ligger framför oss iklädd en ganska tråkig urtvättad pyjamas.

Sakta låter vi våra händer känna sig fram utanpå pyjamasen och vi konstaterar att hon efter en stund lugnar ner sig och ligger helt stilla undertiden vi låter våra händer gå på upptäcktsfärd.



Kapitel 4
Med ett ryck vaknar hon till av känslan att någon tar i henne. Hon kämpar emot men känner hur något snabbt fästs runt hennes handleder innan hennes armar tvingas upp och binds fast i sänggaveln.

Hon försöker desperat ta sig loss samtidigt som hon försöker förstå vad som händer.
Det blir tyst runt henne och sakta inser hon att hon inte kan ta sig loss utan att hennes armar obevekligen sitter fast på var sin sida av sänggaveln.

Hon försöker se vad som händer men inser att ögonbindeln hon använder för att kunna sova gör att hon inte kan se någonting alls. Hon lyssnar men kan inte höra någonting annat än ljudet från staden utanför.
Hennes tankar snurrar runt.

Är hon vaken eller drömmer hon?

Hennes huvud känns konstigt, ungefär som att hon inte är vaken men ändå. Antagligen drömmer hon bara men samtidigt har en underlig känsla börjat sprida sig i hennes kropp. I sitt lite dvala liknande tillstånd känner hon hur kåtheten sakta sprider sig inom henne och det pirrar till i magen.

Plötsligt känner hon hur täcket sakta dras ner och hon försöker instinktivt få fram armarna för att fånga upp det men kommer bara cirka tio centimeter innan repen runt sängstolparna sätter stopp.

Kan hon inbilla sig?

Känslan av en hand på ena låret som snabbt följs av ytterligare en hand på andra benet får henne återigen att försöka komma loss. Kunde hon bara för ett ögonblick få av ögonbindeln så skulle hon ju se vad som händer runt henne. Mer än så hinner hennes hjärna inte tänka innan hon känner hur ytterligare en hand som börjar leta sig fram över hennes kropp.




Kapitel 5
Vi tar av henne byxorna och knäpper sakta upp knapparna i pyjamasskjortan. Drar undan tyget och ser hur ett par gigantiska men ändå fasta bröst pekar upp mot oss. Sakta låter vi våra händer utforska dom undertiden vi nöjt ser hur hon börjar andas allt tyngre.

Cocktailen som Stefan har blandat ihop består dels av hormonet som efter senaste justeringen i stort sett alltid ger en enorm upphetsning hos kvinnorna som har fått det. Men också lite andra preparat som han har experimenterat fram för att få avsedd effekt. Bland annat ett som sänker medvetandet men ökar känsligheten samt ett som gör dom lite modigare eller om vi skall kalla det mindre motsträviga.

Det finns ju många preparat eller droger som har den effekten om man till exempel vill minska intrycken av omgivningen och istället höra musiken tydligare när du är på festival. Så nu skall hon om allt fungerar enligt plan känns sig lugn och avslappnad samtidigt som våra smekningar känns allt mer intensiva ju mer preparaten får verka.

Vi smeker henne sakta under en lång stund samtidigt som vi ser hur den hjälplösa kvinnan framför oss andas tyngre och tyngre och hur hennes kropp kan rycka till och små kvidanden hörs ifrån henne när vi låter våra fingrar leka med hennes bröstvårtor som nu stenhårda pekar rakt upp.
Vi har ju sett effekten av hormonet tidigare och vet att det kan få den mest timida kvinna att hamna i ett extatiskt rus av upphetsning utan att hon riktigt förstår hur eller varför.

Efter en stund när vi ser att vi har fått henne att hamna i det tillstånd vi vill så tar jag tag i hennes trosor och lirkar dom försiktigt över hennes breda höfter. En liten kolsvart tofs lyser på hennes venusberg och jag drar av henne trosorna och tar bort det sista som har dolt hennes kropp för oss.
Sittandes vid hennes fötter beundrar jag hennes fulländade kropp.

De breda höfterna och gigantiska brösten med sina styva bröstvårtor. Hennes platta mage och smala midja ger henne den perfekta timglasfiguren som du flesta män älskar.
Jag ser hur Stefan ler samtidigt som han tar fram en vattenflaska och två blåa piller.

Planen är säkrad och hon kommer ha en lång natt framför sig det är en sak som är säker.



Kapitel 6
Hjälplöst kan hon bara känna hur tre och tillslut fyra händer letar sig fram över hennes kropp. Hennes byxor dras av och hon känner hur knapparna i hennes nattskjorta sakta knäpps upp och tyget dras åt sidorna och blottar hennes bröst som direkt undersöks noga av flinka fingrar.

Det måste vara en dröm tänker hon samtidigt som hon utan framgång försöker få fram en hand mot ögonbindeln. Sakta känner hon hur hennes kropp allt mer sveps in i en dimma av upphetsning. Känslan av händer som smeker hennes kropp får hennes kropp att explodera i lustkänslor som hon aldrig tidigare har upplevt. Hjälplöst kan hon bara ligga still och känna hur fingrarna som nu letar sig fram över hennes bara bröst och leker med hennes bröstvårtor får hennes kropp att koka av lust och åtrå.

I sitt tillstånd mellan sömn och vakenhet blir hon allt mer övertygad om att det är en våt dröm. Det liknar i alla fall ingenting hon upplevt tidigare. Det känns som att nerverna ligger utanpå skinnet för varje liten smekning skickar som små elektriska impulser till hennes hjärna och när smekningarna når fram till hennes bröst så känner hon hur hon himlar med ögonen. Snart är hon i ett tillstånd då hon inte vill riskera att vakna och drömmen plötsligt försvinner. Hon blundar och njuter av känslan av händer som nu håller på att driva henne till vansinne.

Ett fast tag tas om hennes trosor och hon känner hur de lirkas ner över hennes höfter för att strax därefter tas av och hon lämnas naken och blottad.

För ett ögonblick är det lugnt hon undrar om hon har vaknat upp ur drömmen men innan hon hinner tänka mer så känner hon hur ett par bestämda händer särar hennes ben.




Kapitel 7

Jag låter jag mina händer glida upp längs hennes vader tills jag med ett lätt tryck på insidan av hennes knän pressar isär hennes ben.

Hon håller först emot lite men när jag ökar kraften lite låter hon sina ben falla åt sidan och en perfekt liten fitta blottas framför våra ögon. Vi är nu båda två rejält upphetsade men har ingen tanke på att hon skall få en snabb behandling utan skall få ”lida” för allt skit hon har kastat på mig.

Sakta med betoning på sakta låter vi våra händer leta sig fram över hennes kropp samtidigt som vi nöjt ser på hur behandlingen och hormonerna får hennes upphetsning att hela tiden öka. Efter säkert en timme så har verkar hennes upphetsning inte öka så mycket mer men vi ser nöjt hur att det nu inte bara är något litet erotiskt pirrande som vi har släppt loss inom henne.

Under sista halvtimmen har vi kunnat se hur våra smekningar får henne att vrida sig runt i sängen samtidigt som hon andas med tunga och lite ryckiga andetag. Hennes styva bröstvårtor pekar rakt upp och jag sitter för en stund still vid fotändan på sängen och ser på när Stefan retas med henne.
Jag njuter av att se hur hans smekningar får henne att kvida av frustration och brist på tillfredställelse.

Framför mina ögon så ser jag hur den vanligtvis sura och griniga kvinnan nu ligger framför mig med särade ben och rullar med höfterna i sina meningslösa försök att göra något åt elden som brinner i hennes underliv.

Blygdläpparna är svullna av upphetsningen och hennes lilla stenhårda klitoris blottas och blänker i skenet från gatlampan. Små rännilar med sekret letar sig ut från hennes fitta men Stefan låter då och då ett finger fånga upp det och smörjer omsorgsfullt in hennes blygdläppar med det samtidigt som känslan av hans fingrar får henne att kvida högt samtidigt som hon pressar sitt underliv uppåt i en förhoppning att få njuta ordentligt.





Kapitel 8
Aldrig tidigare har hon känt en sådan upphetsning som just nu håller på att få henne att gå sönder av upphetsning. Hon känner hur det spänner i de blodfyllda bröstvårtorna och tusentals nervceller skickar impulser i hela hennes kropp så fort händerna retsamt smeker eller nyper i dom.

Det måste vara en dröm men hur hon än försöker styra handlingen för att få komma till den efterlängtade finalen som skulle kunna lindra upphetsningen som håller på att göra henne tokig så hjälper det inte. Hon har aldrig hört talas om att man kan ha våta mardrömmar men om hon inte snart vaknar eller lyckas få drömmen att framkalla en orgasm är hon övertygad om att hon snart kommer att svimma av utmattning eller i alla fall någon sorts kåtslag.

Men ingenting hjälper och i sitt lite dvala liknande tillstånd känner hon hur hon desperat försöker komma loss samtidigt som hon skriker rakt ut av frustration. Hon måste få komma för hon står inte ut en minut till men hur hon än försöker så håller drömmen henne kvar i samma tillstånd samtidigt som det känns som att händerna hela tiden fortsätter sin tortyrliknande behandling.



Kapitel 9
Vi ser hur hon blir allt mer frustrerad av att inte få njuta ordentligt och Stefan som precis har tagit lite extra bilder som komplement till filmkameran han har riggat upp bredvid sängen ler brett och nöjt när han ser hur hon frustrerat skriker rakt ut samtidigt som hennes höfter rör sig i cirklar i sina försök att åstadkomma lindring mot elden som nu antagligen brinner i hennes underliv.

Repen runt hennes handleder hindar effektivt varje försök till självhjälp vilket annars brukar vara den metod kvinnorna vi har testat preparatet på brukar ta till om inte någon gör jobbet åt dom.
Jag ställer mig mellan hennes ben och låter kuken glida lite upp och ner mellan de våta svullna blygdläpparna samtidigt som jag nöjt ser på hur kvinnan framför mig kvider antagligen väl medveten om vad som är på gång.

Jag ser framför mig hur hon bara för någon vecka skällde ut mig för att hon ansåg att jag borde putsat fönstret i entrédörren samtidigt som jag låter kuken finna öppningen till hennes kärleksgrotta. Sakta glider jag in i hennes svullna våta fitta som utan problem låter mig tränga in. Jag pressar mig hårt in i henne och njuter av att se henne ligga hjälplöst spetsad framför mig samtidigt som hon ligger med öppen mun och flämtar av upphetsning.

här skall du få för fönsterputsning tänker jag samtidigt som jag börjar stöta mig ut och in med långa hårda stötar. Jag njuter av att se henne kvida framför mig samtidigt som Stefan lite ovarsamt nyper och drar henne i bröstvårtorna.

Jag tar tag i hennes ben och lägger upp dom mot mina axlar så att jag har full insyn mot hennes svullna våta fitta och knullar henne med stenhårda långa stötar samtidigt som jag njuter av känslan av makt och hämnd
.
Hon kvider och stönar om vartannat och efter någon minut ser vi hur hennes händer krampaktigt håller sig fast i repen som håller henne fjättrad vid sängstolparna samtidigt som hennes kropp börjar spännas upp i en båge.

Hennes bröstkorg pressas uppåt och de stora brösten spänns upp framför oss. Jag tittar ner och ser hur min glansiga kuk glider in och ut mellan hennes blygdläppar samtidigt som jag hör hur hon skriker rakt ut.

Ett par timmars innesluten upphetsning släpps loss inom henne och hennes kropp skakas i våg efter våg av rytmiskt krampande samtidigt som hon stönar och flämtar när orgasmen sliter hennes kropp i bitar.

Jag drar mig ur och Stefan tar snabbt min plats och låter den stenhårda kuken tränga in i henne. Hon ser ut att vara i något sorts tranceliknande tillstånd där jag undrar om hon är medveten om vad som händer runt henne. Det är total njutning att att se hur Stefan knullar henne hårt och de stora brösten gungar i takt med hans stötar samtidigt som hon rullar med höfterna och kvider av njutning.
Jag låter ett fingret glida ner mellan hennes ben tills den stenhårda lilla klitorisen dyker upp.

Känslan av smekningarna får henne omedelbart att flämta och övergå i stönanden som kommer allt fortare innan hon återigen exploderar i rytmiska sammandragningar.

Stefan drar sig ur och jag tar återigen hans plats. Jag vrider över henne lite på sidan och fattar ett fast tag i hennes ena ben samtidigt som jag ställer mig gränsle över henne och tränger in. Den här ställningen får mig att komma djupt in och jag känner hur mitt venusberg stöter hårt mot hennes varje gång jag pressar mig djup in i henne.

Stefan har tagit ett fast tag runt hennes hår och placerat sin kuk mot hennes läppar där den visar att hon skall öppna munnen och släppa in honom. Hon ser först ut att tveka men öppnar snart munnen och låter Stefan knulla hennes mun samtidigt som han håller hennes hår i ett fast grepp.

Vi fortsätter en lång stund och turas om att knulla henne till ett oräkneligt antal orgasmer som ju kanske mer är en effekt av hormon och preparat som ökar hennes känslighet och närvaro i stunden än våran teknik.

Jag låter ett par fingrar glida ut och in i hennes våta fitta samtidigt som jag låter tungan leka med hennes klitoris och undrar om det finns något stopp när jag för tredje gången på några minuter hör henne flämta samtidigt som fittan frenetiskt kramar mina fingrar. Jag får medge att Stefan verkligen har lyckats med sin lilla blandning då hennes lustar inte verkar ha varken slut eller begränsningar.



Kapitel 10
Efter en evig tid där lustarna har drivit in henne i ett tranceliknande tillstånd där allt runt henne har försvunnit och det enda som existerat har varit händer som smeker henne och en upphetsning som hon aldrig trott ens att den kunde existera så känner hon tillslut hur en stenhård kuk tar plats mellan hennes blygdläppar och sakta tränger sig in i henne.

Känslan när den pressar sig in och vidgar hennes kärlekstunnel och ett venusberg som pressar sig hårt mot henne får det att svartna för hennes ögon. Nu måste hon få njuta ordentligt annars kommer hon gå sönder totalt. Timmar av frustration släpps loss när hon känner hur hon nu knullas hårt och bestämt med händerna fortfarande fastsatta.

En orgasm börjar laddas upp inom henne och hon ber en stilla bön att hon nu skall få komma hela vägen fram utan att man avbryter.

Mer hinner hon inte tänka innan det känns som kolsyra som sprider sig i hennes kropp och varje liten muskel i hennes kropp dras ihop för att sekunder senare explodera i våldsamma rytmiska sammandragningar. Hon tappar för en stund medvetandet när orgasmen tar över hennes kropp och slungar in henne i den totala njutningen.

Timmar av upphetsning får sitt utlopp och hon hinner aldrig riktigt komma ner i varv innan en ny orgasm släpps loss inom henne. Gång efter gång i en aldrig sinande ström avlöser orgasmerna varandra tills hon känner sig som en urvriden trasa utan att drömmen eller vad det nu är ger med sig.



Kapitel 11
Jag hör hur Stefan stönar till och tittar upp och ser hur han krampaktigt håller hennes huvud i ett fast grepp samtidigt som han tömmer sig i hennes mun innan han drar sig ur och låter de sista dropparna hamna över hennes stora bröst.

Vi knyter loss henne från sängstolparna och knäpper ihop hennes händer bakom ryggen innan Stefan ser till att placera henne grensle över mig.

Jag styr upp kuken mot henne och ser hur Stefan ser till att hon hamnar rätt innan hon glider ner över mig. Ett klatschande hörs när Stefan låter en handflata träffa hennes ena skinka samtidigt som han manar på henne att rida mig. Hon protesterar inte utan börjar sakta rida mig samtidigt som Stefan nu står bredvid och ser på.

Med händerna fast bakom ryggen hamnar hon i en upprätt position med brösten framtryckta mot mig samtidigt som jag har full insyn mellan hennes ben där min kuk glänsande glider ut och in i henne.

Efter en stund sätter sig Stefan bakom henne och låter ena handen leka med brösten samtidigt som den andra letar sig ner mot hennes fitta. Smekningarna får henne att kvida högt och jag känner hur det börjar pirra i mina ljumskar när orgasmen sakta laddas upp inom mig.

Jag känner hur spänningen ökar samtidigt som jag hör hur hon kvider allt högre och samtidigt som jag exploderar i njutning hör jag hur hon skriker ut ytterligare en orgasm och våra kroppar förenas i njutning.

Knappt har jag återhämtat mig innan Stefan har fått tag i hennes höfter och ställt henne på alla fyra. Ja nu blir det ju inte alla fyra när armarna är låsta bakom ryggen men hon ligger med sina stora bröst mot mitt bröst samtidigt som Stefan knullar henne hårt bakifrån.

Hennes mun är så nära min att jag känner hur hon andas i takt med Stefans behandling. Med ett tag i hennes hår lyfter jag hennes huvud och låter min tunga glida in i hennes mun. Hon skulle bara veta att det var hennes hatade vaktmästare som just nu lät sin tunga virvla runt i hennes mun samtidigt som hon med höfterna i ett järngrepp blir hårt påsatt bakifrån.

Jag glider bakåt och med hennes hår fortfarande i ett fast grepp ser jag till att hennes huvud hamnar vid sängkanten så att jag kan ställa mig bredvid sängen och låta kuken glida in i hennes mun. Jag håller kvar handen i hennes hår samtidigt som jag njuter av känslan när kuken glider in och ut i hennes mun. Efter en stund hör jag hur Stefan återigen flämtar till och ser hur han drar sig ur och sprutar kaskader av sperma över hennes rygg.

Jag känner hur även jag är på gång att komma. Jag har aldrig hittat en kvinna som har låtit mig komma i hennes mun så när jag känner hur jag närmar mig så hårdnar mitt tag runt hennes hår och jag låter orgasmen lossna samtidigt som jag känner hur jag tömmer mig inuti hennes mun med långa kaskader av sperma.



Kapitel 12
I sitt drömliknande tillstånd känner hon hur hennes händer lossas och fästs bakom hennes rygg innan händer, munnar och kukar fortsätter sin behandling av henne. Knappt medveten om vad som händer så känner hon hur orgasm efter orgasm fortsätter välla fram inom henne och även om kroppen för länge sedan har sagt stopp så fortsätter lustarna inom henne i oförminskad styrka.

När det inte längre är frustrerande upputsning utan faktiskt njutning på riktigt så känner hon att hon inte riktigt vill vakna ännu även om krafterna inom henne för länge sedan är slut så är fortfarande varje orgasm så otroligt kraftig och skön att hon låter det pågå utan att försöka påverka det.

Men efter timmar av drömliknande sex så känner hon hur lugnet sprids inom henne och hon somnar utmattad och tömd på energi.



Kapitel 13
Vi tittar på varandra och inser att vi nog känner oss ganska klara och jag ser hur Stefan grejar med något och förstår att han just har gett henne någon sorts stolpiller som tydligen får henne att somna undertiden vi kan retirera.

Mycket riktigt så sover hon bara minuter senare lugnt och vi torkar av henne och sätter på henne trosor och pyjamas innan vi bäddar ner henne i sängen igen och försvinner tillbaks till min lägenhet.

Enligt Stefan skulle hon troligtvis inte komma ihåg vad som hänt men jag tycker ju att kanske ett oräkneligt antal orgasmer och några timmars behandling inkluderat påsättning av två viagradopade män borde kännas när hon vaknar.

Kapitel 14
Med ett ryck vaknar Anna till och sliter av sig ögonbindeln bara för att konstatera att hon har försovit sig. Svärande kastar hon av sig pyjamasen och tar en snabb dusch och först någon halvtimme senare när hon sitter på bussen på väg till jobbet kommer tankarna.

Vad hade hänt?

Visst hade hon tidigare haft våta drömmar men det här var något annorlunda. Hon minns ju tydligt allt som har hänt och frustationen hon kände under natten. Aldrig tidigare har hon upplevt sådan upphetsning och njutning men nu har hon en hel arbetsdag framför sig och kroppen känns som den har blivit överkörd av ett tåg.

Även om det hade varit en fantastisk upplevelse så var hon övertygad om att anledningen till störda nattsömnen var den trasiga persiennens fel. Dessutom hade det varit fullt av skräp utanför entrén som fåglarna hade rivit ur den fulla papperskorgen. Så fort hon hade kommit fram till jobbet och fått i sig lite kaffe så skulle hon minsann ringa upp den där oduglige fastighetsskötaren och ge han en utskällning han inte skulle glömma, för nu var gränsen nådd.


Kapitel 15

Stefan trodde inte att hon skulle komma ihåg så mycket från natten men jag kunde ju inte fråga henne när jag dagen efter fick ett argt samtal från vederbörande. Hon var argare än någonsin då hon på grund av persiennen hade sovit sämre än på länge och nu krävde att den fixades omedelbart.

Självklart ordnade jag hennes persienn men det var inte utan att det pirrade lite extra när jag med henne stående i sovrummet slängde en blick mot sängen och kunde förnimma minnesbilderna av henne där hon timmar tidigare legat naken och flämtat av kåthet samtidigt som jag och Stefan fick utlopp för våra fantasier och lustar.

Jag avslutade jobbet och log mot henne när jag lämnade lägenheten väl medveten om att så länge hon fortsatte med sin tråkiga attityd så skulle hon få räkna med fler nattliga hembesök som hämnd för vad hon utsatte mig för. Så fort jag kommit in i min lägenhet slog jag på kameran i hennes lägenhet där jag kan se henne röra sig antagligen nöjd över att hon återigen har skällt ut mig.

Med en film från nattens aktiviteter rullandes på datorskärmen där jag hör jag hur hon skriker ut sina orgasmer undertiden vi förlustar oss med hennes så börjar en ny plan så sakta byggas upp.

Hämnden är ljuv.



Kommentarer

j1anne 10 Maj 2024, 14:04

Läckert, läckert, vill ha tillgång till ett sådant preparat. Tänk bara hur många kvinnor som jag varit nyfiken på och sen få möjlighet att knulla!
Fortsätt skriva jag vill läsa mer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright