Hormonforskaren

Författare: kim 24 Datum: 2024-05-03 16:49:20

Kategori: Gruppsex och Heterosex

Läst: 14 337 gånger

Betyg: 2.8 (5 röster) 1 medlem har denna novell som favorit



Klockan är efter midnatt och en fantastisk fest närmar sig slutet när allt fler deltagare lämnar och efter en stund är det bara fyra personer kvar. Vi är tre killar och Anette som precis har fått reda på att hennes chaufför hem har fått problem med bilen och kommer att bli lite sen.

Festen fortsätter och nya drinkar serveras samtidigt som det tisslas och tasslas lite mellan oss killar. Stefan har precis serverat en drink till Anette som hon snabbt dricker upp och jag ser hur Stefan ler nöjt mot mig. Vi killar vet något som inte Anette vet och vi väntar spänt för att se om den något spetsade drinken skall ha någon effekt.

Stefan jobbar som kemist för ett större bolag som testar läkemedel och under ett av sina tester med ett hormon så upptäckte han att den avsedda effekten inte var så imponerande men han kunde istället se att honorna hos mössen som han testade substansen på verkade få i stort sett omättlig sexlust och kunde ha konstant sex under en lång stund.

Det var ingenting som tillverkaren var på jakt efter men han hade tagit med en flaska hem och fortsätt lite egna tester på djur och tjejer i sin omgivning. På hanar verkade inte hormonet ha någon speciell effekt men honorna verkade oavsett ras reagera med ökad upphetsning.

Bara ett par droppar kunde få en tjej att bli våldsamt upphetsad och då han nu hade spetsat Anettes drink med två droppar av hormonet så var vi alla spända på om vi skulle kunna se någon effekt på henne.

Han hade testat medlet i små doser på ett par tillfälliga erövringar och även om alla fick någon sorts reaktion så var det nog lite olika hur kraftig reaktionen blev.

Då det är ett hormon dröjer det inte lång stund innan vi kan börja se små antydningar av effekten. Stefan serverar henne nöjt en ny drink och nöjt håller upp tre fingrar bakom henne för att visa att han har spetsat även denna drinken fast nu med tre droppar till. Hon är redan ganska full och tycker att hon nog inte behöver mer men konstaterar snart att den innehåller mer dricka än sprit och snart är även det glaset tomt.

Efter kanske tio minuter ser vi hur hennes ögon blir allt mer grumliga ut och hennes kinder blossar röda av vad vi antar är upphetsning. Hon ser nästan lite förvånad ut men säger ingenting om känslorna som antagligen sakta väller upp inom henne.

Tecknen på hennes upphetsning blir allt tydligare och vi väntar några minuter undertiden som vi nöjt ser på hur ögonen blir allt grumligare och kinderna hettar allt mer. Jag ser hur hennes bröstvårtor tydligt syns genom hennes tunna åtsittande tröja och jag antar att hon just nu inte riktigt kan förstå känslorna som spritter i hennes kropp.

Efter ytterligare en stund så börjar hon se lite besvärad ut men vi killar låtsas som att vi inte ser något och fortsätter festen som vanligt. Musiken är på och när det kommer en lugn låt så tar Stefan tag i hennes arm och drar upp henne ur soffan samtidigt som han förklarar att han vill dansa en tryckare med henne.

Med ett bestämt tag drar han henne intill sig och börjar han dansa i takt med musiken. Hon protesterar först lite men lägger sen armarna runt hans hals och dansar med. Jag och Johan sitter tyst i soffan och tittar på och ser hur Stefan sakta låter sina händer smeka hennes midja och sakta leta sig ner över hennes perfekta rumpa som innesluts av en kort åtsittande kjol. Hon har en kropp som efter en aktiv fittneskarriär är så perfekt formad som den kan bli och många har försökt få henne i säng men få har lyckats.

Ryktet säger att hon ser minst lika perfekt ut utan kläder och dessutom skall hon enligt ryktet ha en fantastisk liten trång fitta så alla i bekantskapskretsen brukar kasta lite trånande blickar och fantisera om hur det skulle vara att få tillbringa en natt med henne.

Efter en stund ser vi hur Stefans händer sakta glider ner över hennes skinkor och sakta smeker dom utanpå det tunna tyget. Det ser ut som att benen håller på att vika sig under henne och vi ser hur Stefan ler nöjt undertiden som han fortsätter sin upptäcktsfärd.

Johan ser till att spotifylistan plötsligt är fylld med lugna låtar och dom fortsätter dansa och vi kan se hur hon pressar sig mot Stefan och andas med långa tunga andetag samtidigt som han fattar ett bestämt tag runt hennes skinkor och pressar henne hårdare mot sig.

Vi reser oss och närmar oss det dansande paret och när Stefan ser att vi närmar oss tar han ett bestämt tag runt hennes nacke och kysser henne samtidigt som han stannar upp i dansen. Jag och Johan ställer oss bakom henne och låter våra händer smeka hennes rumpa. Hon förstår att vi alla plötsligt har blandat oss i leken och försöker först vrida sig ur Stefans grepp med någon halvhjärtad bortförklaring att hon inte kan göra så.

Han drar henne till sig och tystar henne med en kyss samtidigt som hon kan känna hur vi smeker henne och ivriga händer finner sin väg sig in under hennes tröja där dom snart har letat sig fram till hennes bröst där dom ivrigt smeker och nyper lite försiktigt i bröstvårtorna som står styva och hårda under tyget på hennes bh.

Vi fortsätter en stund innan vi sakta börjar klä av henne. Först åker tröjan av samtidigt som hon lite tyst hävdar att hon inte är den typen av tjej. Men hon gör egentligen ingenting för att hindra oss när hon känner hur hennes bh knäpps upp och hur ivriga händer sakta smeker av den.

Jag tar tag i hennes nacke och vrider runt henne så att jag kommer åt att kyssa henne. Min tunga letar sig in i hennes mun dör våra tungor möts och jag märker hur hon andas med långa lite flämtande andetag. Hon besvarar mina kyssar och jag förstår att hennes upphetsning antagligen just ny håller på att driva henne till vansinne.

Efter en stund ser jag hur Stefan sakta lirkar ner hennes korta kjol över hennes höfter och ser till att den hamnar i högen med resten av hennes kläder. Hon gör några små antydningar till att försöka hindra honom men låter sig egentligen kläs av utan några riktiga protester. Jag tittar ner och ser hur hon endast iförd ett par sexiga minimala stringtrosor just nu smeks av sex händer och är ganska övertygad om att hon inte kommer kunna eller egentligen vill att vi skall sluta nu.

Efter att ha smekt henne ytterligare en stund ser jag hur Stefan nickar mot sovrummet och vi lyfter upp henne och bär in och placerar henne på rygg i mitten av dubbelsängen undertiden som hon gör något ytterligare lite plikttroget försök att övertyga oss om att hon inte är typen som ligger med flera killar.

Stefan placerar henne händer över hennes huvud och med armarna ur vägen kan hon nu hjälplöst känna hur våra sex händer nu sakta letar sig fram över hennes kropp samtidigt som vi nu när musiken inte är så hög kan höra hur våra smekningar får henne att flämta och kvida av upphetsning.

Vi särar lite på hennes ben och kan konstatera att det är en stor våt fläck på hennes trosor och jag kan inte låta bli att låta ett finger glida ner och passera lätt över hennes blygdläppar. Känslan av beröringen får henne att kvida till samtidigt som en stöt går genom hennes kropp och vi ser nöjt på hur hon kvider av våran behandling.

Stefan böjer sig fram och kysser henne samtidigt som Johan retsamt smeker dom stenhårda bröstvårtorna som pekar rakt upp. Undertiden tar jag ett tag i hennes trosor och lirkar lite försiktigt ner dom över höfterna och jag tror inte att hon förstod vad som hände innan hon tittar upp och ser att jag nöjt håller dom i handen.

Hon drar ihop benen och skruvar lite nervöst på sig väl medveten om vad de tre killarna som just nu tittar på hennes nakna blottade underliv antagligen har i tankarna. Vi fortsätter våra smekningar och särar på hennes ben så att ingenting av hennes kropp kan undgå våra ivriga händer. Jag ser hur hennes små blygdläppar är svullna av upphetsning och hur den lilla kittlaren tittar fram hård och uppsvälld. En liten rännil av hennes safter rinner ner och jag kan inte låta bli att låta ett finger leta sig ner mellan hennes ben.

Jag har nog aldrig varken förr eller senare sett en tjej som är så våt och konstaterar nöjt att den något överdoserade hormonkuren verkar ha haft avsedd effekt. Sakta låter jag det leta sig fram mellan dom plaskblöta läpparna. Den lilla stenhårda klitorisen passerar under mitt finger och vi ser hur hon kvider och stönar av beröringen.

Jag retas lite med henne och njuter av att se hur hon nu hjälplöst ligger med särade ben framför oss och kvider samtidigt som hon frustrerat kastar fram och tillbaka med huvudet som om hon någonstans försöker förstå vad det är som händer inom henne och hur hon skall få lindring från lustarna som nu antagligen har passerat stadiet skönt pirr och övergått i en besvärande pulserande längtan inom henne.

Ett finger letar sig fram till ingången av hennes kärleksgrotta där det utan problem sakta tränger sig förbi slutmuskeln och försvinner in i det våta varma. Hon stönar högt av känslan och jag konstaterar att ryktet om hennes trånga fitta inte bara var ett rykte. Trots att hon antagligen är både våtare och mer upphetsad än någon tjej jag varit tillsammans med så känner jag hur fittan tight omsluter mitt finger som nu sakta glider in och ut i henne.

Stefan låter ett finger glida ner och hitta hennes klitoris samtidigt som Johan smeker hennes bröst. Faschinerat ser vi på hur hennes kropp allt mer tar kontrollen och den normalt sett städade och kontrollerade tjejen har nu fullständigt tappat kontrollen.

Hon särar benen och låter sina höfter röra sig allt mer i takt med våra smekningar samtidigt som hon blundar och stönar, kvider och småskriker med öppen mun. Hennes händer har fattat tag i ett täcke där hon krampaktigt kramar så att knogarna vitnar.

Antagligen väl medveten om att tre killar just nu väldigt nöjt ser och hör varje del av hennes föreställning samtidigt dom fortsätter att smeka henne. Alla fyra är nog helt införstådda med att behandlingen när som helst kommer att få hennes kropp att explodera i en orgasm samtidigt som sex ögon kommer att bevittna det mest privata i hennes liv.

Hon känner hur hennes kropp sakta närmar sig finalen. Pirrandet har för länge sedan övergått i ett inferno av lust och när hon tittar upp ser hon hur sex ögon nöjt ser på när hennes kropp som för länge sedan har tagit över guidar henne mot finalen.

Hon förstår inte riktigt hur hon har kunnat hamna i den situationen och för en sekund känner hon hur skammen bränner inom henne innan återigen smekningarna får hennes otyglade lustar att ta över.
Under något som känns som en evighet känner hon hur orgasmen sakta laddas upp inom henne. Hon passerar gränsen där orgasmen normalt sett brukar komma loss och under evighetslånga sekunder känner hon hur pirrandet bara accelererar mer och mer samtidigt som hon försvinner in i en dimma av lustar och händer som smeker varje del av hennes kropp.

Vi sitter på första parkett och ser hur hennes kvidanden övergår i höga stönanden samtidigt som hon pressar upp dom perfekta brösten så att hon tillslut ligger i en båge med bara axlar och höfter i madrassen. Hennes höftrörelser går saktare och saktare samtidigt som hon hon med öppen mun nu kvider ahh, ahhh, ahhhh innan hon pressar isär benen lite extra innan hon plötsligt stannar upp och under ett långt högt orgasmskrik så släpps den kraftigaste och längsta orgasm som jag någonsin sett loss inom henne.

Jag känner hur hennes fitta frenetisk krampar hårt runt mitt finger samtidigt som varje muskel i hennes vältränade kropp dras samman i rytmiska sammandragningar. Under en lång stund fortsätter hennes kropp med sina sammandragningar som sakta mattas av undertiden skrikandet övergår i stönanden innan hon tillslut ligger helt utslagen och kvider lite tyst.

Sakta återfår hon medvetandet men efter att fått se den mest upphetsande liveshow jag sett så hade jag inte lust att vänta längre då mitt underliv bultade frenetiskt av upphetsning. Hon ligger bara tyst och ser med sina grumliga ögon på när vi kastar av oss våra kläder innan jag tar plats mellan hennes ben. Hon protesterar inte när jag lyfter upp benen mot mina axlar och placerar mitt nu blålila ollon mellan hennes blygdläppar.

Försiktigt pressar jag mig innåt och jag märker hur den trånga slutmuskeln sakta ger vika och låter mig glida in i henne. Med långsamma djupa stötar knullar jag henne och känner hur trång hon verkligen är. Synen av den perfekta kroppen framför mig håller på att driva mig till vansinne och efter bara någon minut känner jag att jag får dra mig ur för att inte komma allt för tidigt. Har vi fått henne hit så skall hon definitivt bli ordentligt genomknullad innan vi är klara med henne.

Jag drar mig ut och Stefan vänder upp henne på alla fyra och med ett bestämt tag runt hennes höfter låter han kuken med några småstötar glida in till roten innan han börjar knulla henne med långa bestämda stötar. Johan ser sin chans och sätter sig framför henne och styr in hennes mun mot sitt stenhårda stånd. Jag blir nästan lite förvånad när hon utan att tveka låter kuken glida in i munnen och suger honom samtidigt som Stefan knullar henne hårt bakifrån.

Efter någon minut så ser jag hur hon börjar flämta och tappar ur kuken ur munnen. Hennes fingrar borrar sig in i Johans höfter och med ett skrik släpps ytterligare en orgasm loss inom henne. Så fort orgasmen har avtagit så fortsätter hon att suga Johan samtidigt som jag tar Stefans plats.


Så här fortsätter vi en lång stund och Anette låter sig villigt knullas i alla möjliga och omöjliga ställningar undertiden hon njuter av behandlingen. Hennes kinder blossar röda och svetten pärlas i hennes panna när vi turas om att njuta av hennes fantastiska kropp.

Hin verkar vara nästan omättlig och det är säkert inte mer än fem minuter mellan hennes orgasmer och vi undrar hur länge hennes kropp kan orka. Vi hinner i alla fall pusta ut lite under våra korta pauser.

Någon timme senare så har vi killar kommit två gånger var men hon har lyckats få till det minst tio gånger. Jag trodde knappt att det var möjligt men tydligen har tjejer en förmåga vi killar saknar även om hon hade fått lite hjälp på traven den här gången.

Tillslut ligger alla fyra stilla helt utmattade efter senaste timmens aktiviteter och först när hennes telefon ringer och hennes skjuts meddelar att han kommer stå utanför om tio minuter så blir det lite fart. Nu känner vi ju personen som skall hämta henne så det var ju kanske inte bara tur att han ”råkade ” få lite problem med bilen just ikväll men vi får bjuda honom på några öl någon gång som tack för den lilla tjänsten.



Kommentarer

j1anne 10 Maj 2024, 14:00

En sådan upplevelse skulle jag vilja vara med om.
Bra skrivet och nu ska jag läsa uppföljaren.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright