En Minnesvärd Dubbel Avsugning.

Författare: lindoz Datum: 2024-05-03 16:51:07

E-post: lindoznovell@gmail.com

Kategori: Heterosex och Första gången

Läst: 14 941 gånger

Betyg: 4 (7 röster) 4 medlemmar har denna novell som favorit



En Minnesvärd Dubbel Avsugning.



Av Lindoz



Den här historien utspelar sig i mitten av 90-talet, mär jag hjälpte en kompis som hade startat ett konditori. Jag hjälpte till vissa dagar när det var mycket folk och den här fredagen var inget undantag utan det var full fart hela dagen. Jag stod bakom disken vid tre-tiden och sålde bakverk, när en kille kom fram och lämnade en liten röd plånbok som han hade hittat under sitt bord.

Jag tittade i den och det låg 70 kronor och lite småmynt samt ett kvitto från en skoaffär och ett kvitto från en damaffär, men inget körkort eller något annat som visade vem ägaren var. Jag tänkte att någon hör väl av sig och efterlyser den och la plånboken under kassan. Konditoriet var öppet till klockan åtta och vid sju-tiden så ringde telefon och jag råkade stå bredvid, så jag svarade.

"Hej, jag heter Anita och jag undrar om ni har hittat någon plånbok, jag och min väninna var hos er vid ettiden och sedan åkte vi hem och nu kände jag i kappfickan att den var borta.".

"Ja vi har faktiskt fått in en plånbok som en kund hittade på golvet, kan du beskriva den?" Frågade jag.

Anita beskrev både rätt färg och kvittona med rätt belopp, så det var ingen tvekan. Jag talade om att vi hade hennes plånbok och att hon kunde komma och hämta den. Det visade sig att Anita hade problem, ho bodde ett par mil utanför stan och hennes väninna bodde ännu längre bort och hade dessutom lånat bilen de kört till stan med och Anitas man, som hade bil, var iväg på något jobb och skulle inte komma hem förrän på måndag kväll.

"Har inte du någon bil och har möjlighet att köra hem den till mig?" Frågade Anita, tyvärr måste jag byta det dyra plagget jag köpte inom sju dagar, så jag behöver kvittot, jag betalar dig givetvis, ja jag lovar göra vad som helst om du kan hjälpa mig?" Frågade Anita desperat.

Anita hade verkligen en trevlig röst. Jag hörde ju att hon var någon ungdom, men hon hade väldigt sexig röst. Själv var jag 29 och hade inte haft sex på två månader sen det blev slut mellan mig och min tjej, så hennes röst fick det att bulta i min kuk.

"Vad som helst?" Frågade jag och skrattade och Anita blev tyst en stund, sedan svarade hon. "Ja vad som helst."

Tyvärr var ja helt upptagen med jobb på lördagen och sedan en konsert på kvällen och söndag var jag bjuden på en kompis 30 års kalas, så det slutade med att jag skulle åka till Anita på måndag förmiddag klockan nio.

Ganska precis klockan nio rullade min lilla Corolla in på Anitas gård, det var riktig lantlig idyll med äppelträd och buskar och huset verkade vara från 30-talet. Jag var väldigt spänd på hur Anita såg ut och jag behövde inte vänta länge. Anita kom ut på trappan och tog emot mig.

Hon var betydligt äldre än vad jag trott, jag fick senare höra att hon var 63. Hon hade långt blont axellångt hår och hade svarta långbyxor och en ljusblå mönstrad blus som täckte en fyllig barm och ovanpå den en öppen vit långärmad tröja. Hon hade blå ögon som log mot mig när hon tog i hamd och hälsade.

"Kom in," sa Anita. "Jag har precis satt på kaffe, vi sätter oss i vardagsrummet.

Huset var ganska litet och nedervåningen bestod av ett ganska stort kök och ett litet vardagsrum som innehöll ett bord och en mörkgrön tresitssoffa och från vardagsrummet skymtade man ett sovrum med en dubbelsäng med mässingsgavlar. Jag satte mig i soffan och Anita gick iväg och hämtade kaffepannan. På bordet låg ett fat med nybakta kanelbullar.

Jag såg att Anita haltade när hon gick och när hon kom med kaffet, satte hon sig bredvid mig. Jag kände en svag doft av någon obestämd parfym som luktade väldigt gott. Jag insåg att Anita måste ha sett väldigt bra ut i din ungdom, ja hon var fortfarande snygg med lite skrattrynkor kring munnen och vid ögonen.

Anita var lättpratad och frågade om jag hade flickvän och hur gammal jag var och jag svarade sanningsenligt. Anita berättade att hon var 63 och sjukpensionär beroende på en bilolycka för många år sedan och att hon var barnlös och inte hade så mycket att göra på dagarna mer än att titta på TV och läsa böcker.

När kaffet var slut så la hon plötsligt sin välmanikurerade hand med långa rosa naglar på mitt lår. Jag kände hur en våg av upphetsning rusade genom kroppen och min kuk började bulta häftigt.

"Vad vill du ha för det här då?" Frågade Anita mjukt och såg mig i ögonen med ett litet leende.

Min hjärna hade gått in i ett kåt-rus och hennes kommentar "Jag gör vad som helst," ekade i huvudet, hennes röda naglar var bara någon decimeter från min bultande kuk. Jag tog hennes hand och lyfte upp den och la den över min bula som nu putade ut ordentligt.

"Jaså, var det bara det du ville?" mumlade Anita lite hest och drog hastigt ner min gylf, hon fick in handen och trevade lite och kuken sprätte ut med med ådrorna spända som fiolsträngar.
Anita smekte den några gånger ner och uppför skaftet och tog sedan tag och drog ner förhuden så det blålila ollonet blev helt fritt, sedan böjde hon sig ner och kysste toppen, där en liten droppe hade bildats, sedan lät hon sakta kuken glida in i sin mun.

Jag kände hur Anita började väldigt försiktigt med att bara sluta sina läppar och sakta röra dem över skaftet. När hon kom högst upp kände jag hur hennes mjuka tunga slingrade sig runt det känsliga och blodfyllda ollonet. Det var helt underbart och jag stönade högt.

Det är inte så bekvämt att sitta och få den sugen och dessutom såg jag ju bara Anitas bakhuvud röra sig upp och ner.

"Får jag lägga mig ner, det är skönare då," flämtade jag.

"Vi kan gå in i sovrummet, så kan du ligga där," sa Anita

Hon gick före och drog bort ett överkast som hon förmodligen inte ville fläcka ner. Jag hade fortfarande byxorna på mig, men när jag lagt mig på rygg i sängen, så började Anita lösa upp bältet och hon drog av mig byxor och kalsonger i ett enda svep och la dom på en stol bakom sig. Sedan tog hon av sig tröjan och blusen och jag stirrade fascinerat med bultande kuk på de fylliga brösten i sin vita Behå.

Anita ställde sig på knä över mina ben och jag älskar den ställningen eftersom tungan hela tiden töt vid ollonsträngen. Nu visade Anita vad hon kunde. Jag har ingen jättestor kuk, men många tjejer har sagt att den är precis lagom för deras fitta. Den är ungefär 17 cm och ganska tjock. Anita gick ner med sin mun och jag såg hur hennes läppar knaprade längst ner på roten och jag bara gnydde av den enorma njutningen.

Jag hade blivit sugen av tjejer några gånger, men Anita stod i en klass för sig, eller ock var det år av erfarenhet. Ibland slutade hon att suga och slickade mjukt på mina pungkulor medan hon runkade min kuk i långsamma rörelser. När hon hörde mina stön stegras, sög hon in kulorna i sin varma mun och jag bara skrek av njutning. Anita hade ingen brådska, det var precis som hon kände var min gräns gick och att jag inte skulle komma för tidigt.

När hon sedan fortsatte att suga så rispade hon försiktigt med dom vassa naglarna över min spända och spermastinna pung. Jag höll på att gå upp i atomer och var tvungen att greppa tag i mässingsrören bakom mig. Anita hade hållit på en lång stund nu och och kuken och pungen var alldeles smetiga av saliv och slem och äntligen började hon öka takten och jag kände hur det började ila i mina värkande testiklar.

Anitas huvud började röra sig fortare och fortare och hennes båda händer omfamnade nu min pung där hon lekte med mina kulor och när satsen kom rusande försökte jag knuffa bort hennes huvud, men i stället tog hon tag i mina höfter och pressade ner sina läppar runt roten och i flämtande snyftningar höll jag mina händer i ett järngrepp i några rör i sänggaveln, medan jag såg som i dimma de sväljande rörelserna i Anitas hals.

Det var första gången någon svalde min utlösning och min hjärna var helt utblåst. Anita sprang ut i badrummet och kom tillbaka med en uppblött handduk som hon torkade mig försiktigt med. Sedan böjde hon sig ner och kysste min skrynkliga pung och hon kysste också mitt slaknande skaft runt om och det kändes som om jag hamnat i himmelriket. Anita slöt handen och kramade ömt min tömda pung.

"Var det skönt?" Frågade hon och log mot mig.

"Fantastiskt, det var det skönaste jag varit med om," svarade jag. "Men du då, du ska väl också ha det skönt? Får jag ligga med dig? Jag rodnade lite av frågan.

"Jag kan försäkra dig om att jag njuter lika mycket som du av att ta dig i munnen, ung sperma smakar ljuvligt, det får mig att tänka på min ungdom," Anita fortsatte. "Jag vill gärna knulla med dig, men av olika skäl så passar det inte idag."

"Kan jag inte få känna på dina bröst?," Frågade jag tyst och Anita verkade fundera några sekunder, sedan knäppte hon raskt av sig de vita kuporna.

Jag stirrade på de två mogna kvinnobrösten som var i storlek som två honungsmeloner. Vårtorna var som två-kronor och mörkröda med de styva markerade nipplarna som putade ut någon centimeter. Anita log och böjde sig fram så jag fick smeka dem. Hon såg ut att njuta och tog samtidigt tag om kuken.

"Oj då, det var väldigt vad fort den blev hård," sa Anita och skrattade lite. "Det kanske finns mer kvar i den här som behöver komma ut?" Anita kupade sin hand om pungen och kramade den försiktigt.

Jag hade aldrig blivit avsugen två gånger efter varann och såg hjälplöst på när Anita började leka med sin tunga runt mitt ollon. Jag blundade och tänkte. det här händer inte, jag drömmer, men Anitas krävande läppar var ingen dröm här gången jobbade hon mer målmedvetet. Hennes trevande hand nådde den här gången ända ner till mitt Anus, som hon smekte med sin fingertopp. Jag flämtade högt av upphetsning. Anita lyfte upp huvudet.

"Alla killar gillar att bli smekta i stjärten," sa hon. "Jag brukar sticka in ett finger och smeka, men nu har jag så vassa naglar så jag vill inte göra illa dig." Anita återgick till att att ta in kuken långt upp i svalget. Anita sög riktigt snabbt nu och skrapade hela tiden med naglarna på min pung. Det hade säkert gått en kvart innan jag började känna de bekanta ilningarna. Anita hörde förmodligen på mina ljud att jag var på väg för nu började hon att runka kuken med handen samtidigt som hon sög hetsigt. Den andra handen hade börjat rulla runt med kulorna iden kupade handen och det gjorde lite ont, men var samtidigt olidligt skönt. Befrielsen kom som när man drar korken ur en Champagneflaska och jag gav upp ett gutturalt könsvrål när Anita runkade in satsen mellan sina röda läppar.

Anita hade lite röda kinder, annars såg hon ganska oberörd ut medan hon torkade mina könsdelar och så småningom reste jag mig upp med darrande ben och tog på mig byxorna.

"Kan jag inte få bo här hos dig?" Frågade jag lite skämtsamt.

"Jag tror inte min man skulle gilla det," svarade Anita

Vid ytterdörren la Anita en liten lapp i min bröstficka. "Mitt telefonnummer om du vill höra av dig," sa hon och tillade. "Det betydde mycket för mig att du kom hit," viskade Anita och kysste mig på kinden.

Jag ringde till Anita efter en vecka, men det är en annan historia.









Kommentarer

Denna novell har inga kommentarer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright