Tanten får smaka

Författare: imperator666 Datum: 2024-05-03 16:48:09

Kategori: Heterosex och Age play

Läst: 16 860 gånger

Betyg: 3 (7 röster) 1 medlem har denna novell som favorit



Tanten får smaka



I mitt trapphus bor en gnällig, äldre kvinna vid namn Tula, hon är finska och som sagt gnällig...om allt!

Jag har fått påhälsning av henne om det ena efter det andra. Är det inte hög musik så är det skitigt i tvättstugan (även om jag aldrig brukar den, då jag har egen tvättmaskin).

Trots attityd och ålder så är hon fan läcker. Hon kan vara kring 65 men har en spänstig kropp, hon har säkert idrottat i yngre dagar. Hennes äldre bröst ser dock fylliga och fasta ut under de trista blusarna och rumpan ser smidig ut under kjolar eller byxor hon bär till vardags.

Jag sitter en dag på balkongen och avnjuter några kalla öl och lyssnar på Bandit Rock på lagom volym. Jag hör Tula stöka runt nere på sin balkong så jag sneglar ner och ser henne i en svart bikini, wow, hon är sexig fan!

Hon lägger sig på en solstol och lapar sol. Jag kan se ner på den fina äldre kroppen och jag ser ett par styva bröstvårtor peka under tyget i toppen och i grenen ser jag en fin bulle och några grå hårstrån som sticker ut i ljumskarnas linning, jag är smått påverkad...

Plötsligt öppnar hon ögonen, ser upp på mig och grinar bistert, hytter med ett finger åt mig. Jag backar undan, skäms en smula över att ha blivit ertappad med att spana på henne där nere.

Jag sätter mig, dricker min öl och hoppas det lagt sig.

När dörrklockan ringer vet jag, nu ska det gnällas igen! Jag går för att öppna i bara kalsongerna jag har på mig, jag tänker att hon kanske kommer av sig.

“Johan! Passar det sig att glo på en dam så?” Hon går ut hårt.

“Jag får verkligen be om ursäkt, bara tittade ut och såg dig ligga där, var inget mer än så” Svarar jag, hoppas att hon ger med sig men icke...

“Där står du och dreglar som en tjur, klart jag blir förnärmad, fattar du?” Hon är uppretad, det passar hennes finska personlighet känner jag.

“Se det såhär istället? Du lockar mig att se på dig, din kropp får mitt blod att svalla Tula, vad sägs om det?” Hon gapar och blicken söker sig ner mot mitt skrev där kuken nu svällt en aning och buktar ut.

Tula skruvar på sig, sträcker på sig och brösten skjuts fram och nu ser jag tydligt de styva, större bröstvårtorna spänna mot tyget, jag ser den fina bullen mellan låren, hon ser fan inbjudande ut.

“Kaffe som plåster på såren?” Jag välkomnar henne in till mig, hon tvekar först men smyger sen förbi.

“Jo, kaffe kan vara gott och en fin ursäkt” Svarar hon blygt, ser sig omkring och jag passar på att spana in rumpan som vickar där i bikinitrosorna.

Jag donar iordning kaffet, tinar några bullar och vi sätter oss på min balkong. Hon mittemot mig och jag ser in mot grenen och den fina bullen med hårstrån som sticker fram, min fantasi skenar och jag undrar hur hennes mus ser ut.

“Här är jag!” Hon fångar min blick och ler finurligt.

“Du var mig en pilsk jävel du, ser du något du vill ha eller? En kärring som mig?” Tula biter sig i läppen, ler blygt.

“Tula, du får ursäkta mig men ja, jag finner dig attraktiv för din ålder, och klart jag blir lite nyfiken på dig, du får förlåta en singelman” Svarar jag och brer ut mig, visar mitt paket.

Jag ser hur hon tittar, sväljer djupt och skruvar än mer på sig. Tills slut kommer det!

“Johan, det här går inte längre, vill du så får du!” Tula ställer ner koppen, reser sig framför mig och bjuder in mig.

Jag är snabbt på fötterna, tar hennes hand och vi går in till sängen.

Tula darrar nervöst men jag lugnar henne, kramar om henne och nafsar lätt på halsen, viskar att jag vill ha henne, hur fin hon är och nu slappnar hon av. Tula rör sig mot mig, våra underliv gnids och jag känner behåringen i trosorna, nu darrar jag!

Med van hand knäpper jag upp Bh:n, den faller och nu ser jag de fasta, äldre brösten. Tula flämtar till och när jag mjukt smeker brösten, stönar hon.

“Åh så länge sen en man tog på mig, smekte mig, så skönt, åh mina bröstvårtor, så känsliga, ja just så, nyp lite du” Hon mumlar sexigt när jag månar om brösten.

Jag leker med hallonen, de är stenhårda, rynkiga och tydligen väldigt känsliga för Tula skakar i benen och dreglar ser det ut som nu.

När jag kupar händerna under, kysser dem tjuter hon till, trycker in mig mot sig och ger mig fria händer att ta för mig av dessa bröst.

Jag kysser, suger, nafsar och nyper och drar, jag går loss på de fina brösten.

Tulas ena hand smeker min stenhårda bula nu, hon hummar och verkar nöjd, den är ganska stadig min kuk, mäter väl ca. 20 cm så.

Hon lirkar in handen, smeker mitt pubis innan hon greppar om roten, drar den ur sin gömma och drar en suck när hon ser på den i sin hand.

“Perkele! Vilken fin och stor snopp!” Hon fnissar, drar i den och blottar ollonet.

Jag njuter av hennes små händer som nu smeker kuken och pungen, den är vaxad inför sommaren, mjuk och fin.

Tula smetar ut försatsen och kan nu runka mig mot bikinitrosans tyg, jag är snabb med att dra av dessa och nu kittlar hennes gråa fittbuske min kuk. Hon har ansat lite men hon är hårig, så läckert! Ollonet smeker busken, ner i skåran där det är klibbigt, varmt och härligt. En söt doft av fitta når oss, jag sniffar och Tula rodnar. “Luktar jag gammal?” Frågar hon.

“Va? Nej inte alls, doftar härligt, undrar hur du smakar?” Svarar jag.

“Inte ska du väl? Jag vet inte...” Hon avbryts av mig som bara går ner på knä, drar med nästippen i busken och insuper hennes varma, kvinnliga könsdofter, jag älskar det!

Jag drar isär benen, får plats bättre och nu kan jag sträcka ut tungan och svepa över blygden, den klibbiga, den varma och mjuka. Smaken av hennes fitta gör mig än kåtare nu och jag börjar lapa henne djupt. Jag öppnar upp blygden, leker med tungan från klittan ner i mynningen där hennes safter savar.

“Men Herre Gud, vad gör du? Ska du ta livet av tant?” Hon står där med händerna i mitt hår, juckandes mot min tunga som utforskar det nu allt mer blöta skötet.

Jag slickar i mig av hennes safter, suger klittan eller de håriga blygdläpparna, hon smakar fantastiskt gott.

Jag snuddar bak i stjärten, hon stelnar till men säger inget så jag leker vidare här nere i allt det goda. Fram mot klittan, suger och slickar, ner i skåran, in med tungspetsen i fittan och även bak i anus, där det verkar känsligt, av upphetsning eller skam, jag vet inte men hon kniper med skinkorna.

“Kom, lägg dig, jag vill smaka på dig” Tula drar upp mig, knuffar mig i säng.

Tula kommer krypandes mellan mina ben, brösten hänger ner mot kuken, hon leker med dem, smeker mig innan hon sätter sig tillrätta, greppar om kuken och böjer sig fram.

Tula vet vad hon gör, aldrig hade jag trott detta! Hon slickar md tungan och suger mig så himla skönt medans ena handen smeker min spända pung. Jag får be henne sakta ner, hon är alldeles för skön!

Tula fnittrar, makar sig och kan nu med tungan smeka min känsliga pung. Hon suger in den, sten för sten och runkar mig försiktigt medans.

“Alltså Tula! Du kan du! Det är väldigt skönt och du kanske ska ta det lugnt, jag vill inte komma än” Säger jag flåsandes.

“Njut pojk” Är hennes svar.

Vilket jag gör men hade tänkt njuta lite mer.

Tula spänner blicken i min, suger tag om kuken, klämmer om pungen och nu är det kört, jag kan inte stoppa utlösningen. Jag klappar på hennes axel, hon förstår, suger än hårdare och nu kommer det!

Satan som jag kommer! Jag sprutar som sällan skådat in i hennes diande mun, Tula bara tar emot, sväljer och suger mig till den sista droppen.

Hon ser onekligen nöjd ut där hon ligger och slickar sig om läpparna. Hon blinkar upp mot mig och tackar viskande för belöningen.

“Nu får du gärna fortsätta där du var” Tula kommer uppkrypandes, vänder sig om och sjunker ner med fittan över mitt ansikte, jag fattar vinken.

Jag greppar om skinkorna, trycker upp tungan där den hamnar och lapar, slickar, suger den nu plaskvåta fittan. Hon styr mig och jag märker att i stjärten är hon känslig, hon rider min tunga med anus och njuter väldiga. Inom kort kommer även hon, det rinner om henne och jag är blöt i hela ansiktet. Tula gnuggar sig mot mig innan hon kliver av och ler stort.

“Tack Johan, det gjorde du bra! Men nu behöver jag på toa och sen går jag hem, vi ses väl snart igen hoppas jag” Hon kysser min kladdiga, trötta kuk och försvinner.



Kommentarer

Denna novell har inga kommentarer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright