Den gemensamma nämnaren

Författare: joason Datum: 2024-05-03 16:50:42

Kategori: Trekant

Läst: 12 993 gånger

Betyg: 4 (2 röster) 2 medlemmar har denna novell som favorit



DEL I
Johannes trängde sig fram, det var löningshelg och nattklubben var extremt välbesökt ikväll. De flesta var unga studenter från högskolan, men även en och annan gammal bekant i deras egen ålder kunde han skymta i myllret. Gammal och gammal, ja i sammanhanget gammal, han och Erika var ju inte ens 30. Ju närmre baren han kom, desto svårare blev det att ta sig fram i den smala gången. Han blir ståendes bakom en klunga yngre killar som hänger över ett räcke för att prata med några lika unga tjejer vid ett bord. Johannes suckar irriterat, kroglivet känns plötsligt främmande. När var senast han och Erika på krogen? När var han ens själv ut på krogen sist? Han nöjer sig med att konstatera att det var många år sedan.

När han väl kommer fram till bardisken återstår den eviga väntan på att en bartender förbarmar sig över honom. När han slutligen får beställa har han hunnit avstyra två raggningsförsök från en berusad kvinna i femtioårsåldern, och försökt torka upp ölen samma kvinna lyckades spilla över hans ben. Han balanserar de fyra glasen för den troligtvis lika långa och trånga vägen tillbaka till bordet. Två gin och tonic till Erika och Hanna, en whiskey sour till honom själv samt ett stort glas vatten. Hanna var hans kollega sedan några år, men även en tidigare rums- och kurskamrat till Erika. Det visade sig först sedan han och Erika började träffas fem år tidigare, och hon följde med på en after work. Bägge hade pluggat till ingenjör i Göteborg och blivit nära vänner, men efter examen hade de glidit isär och tappat kontakten. Att de bägge varit så nära vänner förvånade Johannes, eftersom de var helt olika i både bakgrund, sätt och utseendet. Erika kom från en ganska konservativ akademikerfamilj i Linköping, och var relativt blyg och pryd i sällskapslivet. Hon älskade kultur och hade fram till för något år sedan tävlat i simning. Hon var nätt i kroppen, vältränad men slank. Det blonda håret nådde knappt axlarna och hon hade skarpt bruna ögon som fångat hans blick på ett event i Linköping.

Hanna å andra sidan kom från en liten ort i Jämtland och var lika mycket uppvuxen i skogen som inomhus. Hon var livlig och rapp i munnen, ja rentav framfusig och tvekade inte att få mekanikerna i fikarummet att rodna av ett plump skämt, gärna med sexuell anspelning. Hon sysslade med hundsport och crossfit och bodde själv i ett radhus i Torslanda. Även Hanna var blond, men där slutade likheterna med Erika. Hon var lång och tatuerad åtminstone på bägge armarna och ena låret. Kraftigare byggd än Erika, en kurvig figur med muskulösa ben och armar. Medan Erika ofta klädde sig chic och var väldigt stilmedveten, trivdes Hanna bäst i friluftsbyxor, sneakers och en enkel tröja. Johannes kunde inte neka till att det var något spännande och lite eggande med Hanna, det hade han till och med erkänt för Erika. Han och Erikas relation var kanske inte den mest äventyrliga, men de kunde vara helt ärliga mot varandra. Trots att hon var rätt så pryd så hade hon aldrig varit direkt passiv, inte ens i sängen. Men utforskande och nyfiken på att testa något annat än det vanliga – det hade hon inte varit. Hon hade först varit frågande och nästan skeptisk till Johannes i början av deras relation när deras tidigare sexliv kommit på tal. Han hade i jämförelse minst sagt tagit ut svängarna mer när det kommer till att pröva saker. I garderoben hade han en låda med bland annat manschetter, rep och andra leksaker. Erika hade tittat igenom lådan, barnsligt nyfiket och ställt frågor om vad sakerna var. Men mer än så hade inte lådan använts, utan den hade placerats längst in i garderoben när hon sedan flyttade in.

Äntligen börjar han närma sig bordet. När han kommer upp för den sista lilla platån till bordet ser han bara ryggtavlan på Hanna, med det långa håret vilandes på skuldrorna, men så tar han några steg till och stannar stirrandes. Tätt intill Hanna, och med handen smekandes hennes kind sitter Erika. Deras ansikten är som sammanklistrade, och i lampornas blinkande sken kan han se Erikas våta tunga glänsa mellan kyssarna. Han blir först förvånad, sen chockad, det är en sida han aldrig sett av Erika. Han har vart med om många tjejkompisar som hånglat på krogen, men kunde aldrig föreställa sig att hon skulle göra det. Samtidigt känner han upphetsning. Han går fram mot bordet, och först när han ställer ned glasen sliter de sig ifrån varandra. För en sekund ser de nästan skamfulla ut, sen skrattar de till och Erika vänder sig mot Johannes och lägger handen på hans ben när han satt sig. ”Gick det bra?” frågar hon leendes och ger honom en kyss på kinden. Han kan känna Hannas parfym svepa över honom från Erikas hår. Han svarar jakandes, berättar slött om den äldre damen i baren och tar en sipp av sin drink, som för att låtsas att han inget sett. Hanna och Erika tittar på varandra fnissandes, och viskar något. Musiken är hög, Johannes låtsas inte bry sig om deras tisslande, han kan ändå inte höra någonting av vad de säger. ”Du tog inte illa upp av det där eller?” frågar Erika och lägger handen på hans ben igen. Johannes känner bägges blickar. Det tar honom några sekunder att svara:
”Nejdå. Jag blev mest lite… förvånad”, han blir tyst och känner att han måste avsluta lättsammare än han börjat. ”Men mest avundsjuk, först blir man antastad i baren av en puma, och sen möts man av att ni två retas och har kul”. Tjejerna skrattar och viskar någonting till varandra igen.

Johannes sippar på drinken och granskar dem i det blå ljusskenet. De är oemotståndligt snygga bägge två, ikväll hade till och med Hanna klätt upp sig. En vinröd crop top med spets som slutar strax ovanför naveln och högt skurna, tajta byxor som kramar runt de muskulösa låren. Toppen följer hennes kurvor tätt, och framhäver hennes även annars så markanta bröst än mer. Erika har en grön, axellös satintopp med djup skärning i ryggen och ned över bröstkorgen. Även hon har svarta byxor, de svarta jeansen som alltid återger hennes välformade stjärt till fullo. Tjejerna vänder sig mot honom igen. ”Om du vill kan du sluta sitta utanför de roliga då” säger Hanna retfullt. Johannes stelnar till, tankarna går på högvarv.
Menar de allvar? Det måste vara ett elakt skämt. En typisk grej Hanna skulle koka ihop, tänker han. Johannes tittar frågande på henne, sedan på Erika som bara leendes rycker på axlarna för att bekräfta. Han kan ana att hennes bröstvårtor är hårda genom satinet, de små uppnosiga brösten spänner ut mot det tunna tyget.
Elakt skämt eller inte så verkar Erika trots allt njutit av deras lekfullhet. Johannes ler tillbaka och nickar försiktigt. Han känner hur han fylls av lust, och snabbt börjar hårdna. Hanna reser sig plötsligt och tar en klunk från sitt orörda glas, går runt bordet och sätter sig bredvid Johannes. Hon tar tag i hans skjortkrage, lutar sig framåt och han möter hennes läppar. Han känner hennes tunga mot sin, hon smakar en blandning av sötma och bitterhet från tonicen. Plötsligt känner han en hand smeka över gylfen och hans spända byxor. I ögonvrån ser han Erikas hand sträcka sig diskret under bordet. Hanna biter honom i underläppen och lutar sig mot hans öra och viskar:
”Tack för drinken, men i så fall är det dags att vi börjar gå hem”.

DEL II
Erika darrade lätt, av upphetsning och nervositet. Hon såg Johannes nästan chockade ansikte när Hanna gett honom erbjudandet. Hur ärliga hon och Johannes än varit i deras relation, hade hon inte förmått sig berätta om exakt hur nära hennes och Hannas vänskap varit i Göteborg. Hur de under flera kvällar delat mer än bara vänskap. Erika mötte Johannes blick och log, hon försökte med en kort axelryckning bekräfta erbjudandet. Hon kände Hannas fingrar smeka försiktigt över det högra benet. Johannes nickar och i samma sekund reser sig Hanna, tar en klunk och sätter sig tätt intill honom. De börjar kyssas, synen får Erika att ge ifrån sig ett stön, dolt av musiken. Hennes mun är torr, hon tar en stor klunk av sin drink, men bitterheten gör det inte mycket bättre. Hon låter sin hand sakta glida in under bordet och leta sig mot Johannes. Hans hårda paket känns tydligt genom tyget på hans byxor, och hon låter två fingrar glida på var sida av det grova skaftet. Hon känner en lätt bultning när fingrarna strålar samman över toppen. Trots att hon alltid haft svårt att uttrycka sig om det, och inte riktigt vågade gå utanför den vanliga bekvämlighetszonen så var sex något av det bästa hon visste. Hon kände till varje centimeter av hans kuk, varje kurva, ådra och böjning. Hon lät fingrarna cirkulera över toppen ännu en gång och kände på nytt det bultande svaret. Hanna reste sig och Johannes fångade hennes blick, de kysstes djupt och hon kände hans hand smeka över hennes sida, tummen följde det ena bröstets underkant. De tre började gå mot garderoben, tätt intill varandra.

Det var mycket aktivitet på gatan när de kom ut. Det var en sval sommarnatt och Erika kände de kalla vindarna tränga in genom skärningen på satinet och förvandla hennes redan hårdnade bröstvårtor till diamanter. Johannes gick jämte med henne och lät sin hand glida över skinkan och sedan vila på hennes svank. Han var en lång och stilig kille, en välansad mustasch och tydlig markerade käklinjer som anslöt till hans mörkblonda hår klippt i en sidbena. Hans ljusa jeansskjorta spände över skulderbladen och mötte de svarta byxorna som lät en bit av anklarna synas ovanför de vita skorna. Han bar sin mörkblåa jacka i andra handen och verkade inte bekymras av kylan. Hanna greppade hennes hand på andra sidan och lät sin tumme smeka över hennes. De gick tysta, det fanns en anspänning i luften runt dem. Precis innan de skulle svänga av kroggatan för att fortsätta de sista två kvarteren fram till lägenheten, släpper Hanna Erikas hand. Hon låter den glida över låret och upp över Erikas rumpa innan den flätar ihop sig med Johannes hand vid svanken. Erika darrar till på andningen, inte långt kvar nu tills de kan få släppa lös lustarna.

Hennes tankar flackar tillbaka till nattklubben när Johannes hade gått till baren. Hon och Hanna hade träffats flera gånger sedan hon träffade Johannes och det stod klart att de var kollegor. Men de hade aldrig närmat sig sitt förflutna tidigare. Erika hade berömt Hannas outfit för kvällen, de hade utbytt komplimanger och Hanna hade även nämnt att Johannes alltid hade sådan snygg stil. De hade kommit in på Erikas och Johannes relation och Hanna hade retfullt frågat hur han var i sängen. Erika hade lite besvärat berättat om deras första tid, om lådan i garderoben och att hon inte förmått sig dela allt med Johannes om sina tidigare erfarenheter, inklusive de med Hanna. Hanna hade skrattat till och sagt något om att han verkade vara äventyrlig i alla fall. En kort tystnad hade uppstått innan Erika fnissandes berättade att Johannes hade erkänt att han tyckte Hanna var attraktiv. Hanna hade tittat ner i bordet och gett ifrån sig ett försiktigt leende.
”Ni verkar ha samma smak för tjejer i alla fall” sa Hanna och lät sitt lillfinger stryka över Erikas hand. Erika tänkte tillbaka på deras universitetstid, där de vid flera tillfällen delat varandra, och vid enstaka tillfällen även varandras killar från krogen. Hon rös till innan hon kände en varm känsla fylla henne nerifrån och upp. Hon kände en annan sorts lust, en lust hon inte känt på länge. Erika mötte Hannas hand med sin egen och flyttade sig närmare. Hon funderade om det här bara var en effekt av alkoholen, men så mycket hade hon ändå inte druckit. Nej, hon ville ha henne. Åtminstone få smaka på henne igen. De möttes i en kyss, Hannas parfym trängde in i hennes huvud och hon ville ha mer. Kyssarna i båset bara fortsatte.

När Johannes kom tillbaka slogs hon först av en lite skamkänsla, där stod han. Hennes Johannes, i lampornas sken framträdde hans ådror på armarna under de uppkavlade skjortärmarna. Skammen övergick till en ny dimension av lust, men hon skulle aldrig våga föreslå det. Hånglet med Hanna hade varit nog olikt henne för Johannes. Hon försökte vinna tid, kysste hans kind och närmade sig inte ämnet ännu för att se hur han reagerat. Efter Johannes korta redogörelse för sitt besök vid baren hade Hanna räddat henne. Hon drog till sig Erika viskandes: ”Det är inte för sent att dela dina erfarenheter med honom ännu”.
Erika fnissade, det var minst sagt lockande. Han hade ju redan sett en ny sida av henne.
”Jag måste bara kolla så han är okej. Men du får fan hjälpa till” sa Erika och bägge brast i skratt. När Johannes beskrev sin reaktion kunde Erika ana en pilskhet i hans blick, han var verkligen inte sur. Den blicken kände hon igen från helt andra sammanhang. Under loppet av några sekunder hade de mest erotiska bilderna målats upp i hennes huvud. Hon hade skruvat på sig och känt hur hon fuktades.

DEL III
När dörren till lägenheten öppnades försvann Johannes raskt in i köket för att hämta en flaska vin som inte öppnats innan de gått ut på stan. Erika pekade åt Hanna mot sovrummet och de smög genom hallen och stängde sovrumsdörren bakom sig.
Erika hade en tanke, än fick det inte vara slut på överraskningar för Johannes. Hennes kropp ville nästan vibrera sönder av längtan. Hon var tvungen att ventilera, hon smekte Hanna över halsen och de kysstes djupt. Men smällen av en vinkork som öppnades i köket fick henne att inse att tiden var knapp. Hon delgav planen till Hanna, med handen på hennes bara midja. Hanna fnissade gillande och bad om en morgonrock samtidigt som hon började klä av sig. Erika tar ut den svarta kimonon från garderoben, men sträcker sig sedan längst in på hatthyllan. Hon lyfter ut den svarta lådan och ställer den på sidobordet.

När hon vänder sig om för att räcka morgonrocken stelnar hon till. Där står Hanna avklädd. Hennes långa hår sträcker sig ner mot de tunga fylliga brösten som glänser i den lilla sänglampans sken. Hennes långa, kraftiga ben smälter samman vid de välformade höfterna med tydliga markerande linjer som flyter ner mot ett välansat fält av behåring ovanför hennes bleka sköte. Erika ställer sig tätt intill Hanna och räcker över morgonrocken, hon känner värmen från hennes andning. Med två fingrar smeker Erika över Hannas sträva venusberg innan hon möts av en våt fyllighet. Hanna blundar och andas tungt. Erika kysser henne på halsen och väser flämtandes:
”Hämta Johannes”
Hanna ler och knyter morgonrocken löst om sig, och går mot köket. Erika kastar av sig kläderna. Hon ser att en ymnig våt fläck har bildats på trosorna under hennes bultande kön. Därefter öppnar hon darrandes lådan på bordet. Hon hör Hanna prata med Johannes i köket. Ur lådan tar hon fram manschetterna; två kraftiga remmar av läder, sammanfogade med en kall kedja i stål som kan förkortas med hjälp av krokar. Hon sneglar på det övriga innehållet i lådan, på penisringarna, en svart analplugg. Hon känner sig pirrande snuskigt lockad. Men så slår en ännu mer bubblande tanke henne – efter ikväll kommer inga blygsamma hinder finnas att utforska mer tillsammans med Johannes. Och varför inte även tillsammans med Hanna? Erika stänger lådan och skjuter in den under sängen samtidigt som hon hör steg i hallen närma sig.

Johannes blir stående som förstummad i det dunkla sovrummet. Den svagt dimmade sänglampan kastar ett svagt eldrött sken över Erikas nakna kropp. Han ställer ifrån sig flaskan med Cavan och de tre glasen på byrån intill dörren. Erika går långsamt fram mot honom, hennes hjärta och klitoris bultar i takt.
”Det finns saker om mitt liv jag inte berättat för dig hjärtat” viskar Erika, ”Men jag tror du föredrar om vi visar det för dig i stället”. Hans ögon glöder, både av lampans sken och av begär. Erika öppnar Johannes bälte samtidigt som Hanna fångar hans mun med sin och jobbar flinkt med knapparna på skjortan. Erika kastar otåligt iväg byxor och kalsonger innan hon ansluter till de två tungornas frenetiska lek. De tre delar varandras munnar, händer och halsar för ett ögonblick som känns som en evighet. Slutligen för Erika upp Johannes händer ovanför hans huvud, Hanna greppar om hans handleder och biter honom i underläppen med ögonen spända i hans. Erika sträcker fram de två lädermanschetterna mot honom, hon ställer sig nära, så pass nära att hon känner hans kuk trycka mot henne.
”Jag vet hur du har väntat på att få ta fram den där lådan”
Johannes flämtar darrandes och nickar. Erika fäster hans handleder i de strama läderbanden och känner hur hans varma, glansiga huvud pulserar mot hennes mage. Hon kan inte vänta längre på att få omsluta den. Hanna tar ett grepp om Johannes käke, fångar på nytt hans blick och med en hand på hans bröst trycker hon hans uppbundna kropp till sängen. Erika och Hanna skådar den nakna manskroppen på överkastet. Hans armar ligger uppsträckta över huvudet, hans skarpa linjer runt magmusklerna avtecknar sig tydligt i ljusskenet. Johannes svällda kön sträcker sig i en mjuk kurvande båge upp mot naveln, en glänsande rännil har runnit längs dess undersida ned mot hans mörka pung.

De två sätter sig på var sida om Johannes i sängen och fångar hans fulla uppmärksamhet. Hanna börjar intensivt kyssa Erika, hennes hand smeker lätt hennes höfter och upp mot de spända brösten. Erika tittar kisandes och stönar lätt mot Johannes kåta uppsyn när Hannas mun färdas ner mot hennes bröst. Hennes våta tunga kittlar bröstvårtan mellan läpparnas sugande kyssar. Erika fångar det blonda håret i ett grepp och drar Hanna mot sig. Deras händer rör sig trånande mot varandras svallande blygder. Hanna verkar inte kunna vänta, varken på att få känna Erika och ytterligare plåga Johannes. Hon gränslar honom, låter sin glänsande härlighet sväva strax ovanför hans, rör sig i mjuka gungande rörelser. Plötsligt sjunker hennes överkropp bakåt över hans darrande ben, med lätt spjärn blottar hon hela sitt sköte mot hans synfält. Erika känner Hannas bestämda hand över sin rumpa, hon gränslar henne och känner med ens de mjuka läpparna omsluta hela hennes springa. Hon stönar högt, Johannes plågade uppsyn får henne bara hungrigare. Hon sjunker ner längs Hannas långa ben, kysser de mjuka fylliga låren och känner den sötaktiga välbekanta doften av hennes lust när hon närmar sig. När Erika mjukt kysser Hannas klitoris får det vibrerande stönet hennes egen fitta att skälva, hon ryser. Hon låter sin mun smaka varje centimeter av Hanna, hennes älskade Hanna under så många år. Vars tunga andning återigen kittlade hennes ljumskar för varje rörelse hennes tunga lät göra över de mjuka läpparna.
”Å Gud, snälla…” kvider plötsligt Johannes. Erika tittar upp mot honom, sedan ner igen. Under Hannas runda skinkor kan hon se Johannes bultande kuk, den var vid det här laget drypande av sin egen sav och Hannas rinnande sköte. Erika låter sin hand stryka över det glänsande skaftet innan hon lyfter den mot sin mun. En seg tråd av hans försats sträcker sig från ollonet och ned mot den våta fläcken på hans mage där den nyss låg. Hon känner in blandningen av parfym och den varma, mustiga doften av de två pulserande kroppsdelarna framför henne. Handen glider lätt längs det svulstiga skaftet, hon låter den mjukt massera kanten på hans topp och en genomskinlig rännil tränger sig ut. Hon omsluter honom med sin mun, den mjuka smaken av den tunna huden blandas med Johannes salta och Hannas söta safter. Hon låter tungan leka med hans spända sträng för en sekund innan hon sätter sig upp, trycker sig mot den lekande munnen under henne en sista gång i ett stön: ”Kom… det är någon mer som vill vara med”.

DEL IV
Johannes skakar, värmen sköljer över hela hans kropp. I stället för en upplösning på chocken från klubben har känslan bara tilltagit under hela kvällen. Den blyga Erika är nu som borta, och nu ser han sin sambo och kollega kyssandes följa varsitt av hans långa ben. Hannas lena bröst stryker mot huden hennes mun nyss passerat allt eftersom hon närmar sig. Erikas mun och kinder blänker fortfarande sen hon med glupande aptit tagit för sig av både honom och Hanna. Tjejerna möter varandras munnar när de når hans rot, deras mjuka ansikten smeker mot honom när de låter tungorna kramas. De slits från varandra när Hanna sakta låter sin tungspets kittla honom över sömmen och med intensiv ögonkontakt sakta sluka hans påse. Han ger ifrån sig ett dovt stön. Erika greppar honom och låter ollonet glida över läpparna innan hennes värme återigen omfamnar större delen av hans längd, hennes andra hand arbetar rytmiskt mellan hennes lår. Han blundar skälvandes: ”Det här är inte sant”, hans ord får tjejerna att tyst fnittra. Hannas fingrar rör sig kittlandes längs ljumskarna, hon låter dom eggande glida ner mot hans springa. Johannes rycker till med en flämtning, hans skinkor trycks reflexmässigt ihop innan han slappnar av, och fingrarna fortsätter cirkulerar retsamt runt hans öppning innan hon låter handen glida uppåt igen.

Erika tittar mot Hanna och ler, hon nickar upp mot Johannes: ”Om du vill testa nån som har minst lika magisk tunga…”
Johannes möter Hannas leende, hon kryper upp mot hans ansikte, greppar bestämt om hans hals och kysser honom. Han känner hennes hår som en ridå över ansiktet, hennes mun är kladdig och han känner en svag aning av sin egen sälta. Erika låter sin tunga massera honom och han brister ut i en bruten viskning: ”Rid mig”
Hanna gränslar smidigt hans ansikte, hennes mjuka lår trycker mot hans huvud. Hans tunga vandrar över hennes pubis och upp mot den varma mjuka fittan. Med händerna stödda på hans bröstkorg börjar hon gunga rytmiskt, nu är det inte han som slickar henne - hans ansikte förvandlas till hennes egen leksak. Johannes låter sina läppar och tunga följa med i leken, tills vidare. Men han tänker att han minsann ska få henne att sitta still. Han ska få henne att vilja sitta still, och låta han få tillfredsställa henne. Så tar han sin chans när Hanna saktar in, han sträcker sig för att låta munnen omsluta hennes svullna klitoris. När så tungan börjar smeka henne skriker hon till och blir som frusen. Mellan hennes gungande bröst ser han Erika gränsla honom, han känner hennes hand nyttja honom för att smeka sig själv. Slutligen sjunker hon ned över honom, himlen omsluter sig runt hans pumpande skaft. Erikas händer greppar Hannas på hans bröstkorg och han hör dem kyssas ljudligt.

Erika låter svälja honom med hela hans längd och låter sedan gungande sin fitta gnida mot honom. Johannes hummar stönandes in i Hanna som gnyr av vibrationerna och greppar hans hår. Hon lutar sig bakåt, börjar fumlande öppna manschetterna. Johannes ser sin chans att återgälda Hannas retfulla smekningar över hans ända. Samma sekund hans händer befrias trycker han hennes framåt, greppar hennes kurviga rumpa och låter den sjunka ned över honom. Han låter sin tunga och ett finger massera den lena och trånga öppningen innan han åter ägnar sig åt hennes våta springa som hela tiden dansat mot hans haka. Erika gungar nu och stönar allt intensivare, det välbekanta ljudet av att hon är nära. Han försöker stöta mot så gott han mäktar med, han är varm, det är de alla tre. Deras kroppar glittrar av svett och av varandra. Johannes låter två fingrar tränga in i Hanna, hon skakar till och börjar försiktigt rida dom. Hans tunga arbetar intensivt, och fingrarna pulserar mot hennes svällda vägg. Hennes hand greppar hans och placerar den mot hennes mage. Med handen hjälper han hennes allt vildare ritt, och de pumpande fingrarna inom henne möter handens tryck. Erikas rytmiska gungande får honom farligt nära gränsen, han måste hålla mot. Snart så. Plötsligt börjar Hanna skaka kraftigt, hon stönar allt högre och exploderar slutligen över honom. Mitt i Hannas flämtande och vilda stön känner han plötsligt Erikas mjuka slida pulsera runt honom, hon tjuter till och låter darrande honom glida ur. Hanna kliver sakta av hans rinnande ansikte, hon ser utmattad ut. Erika kryper sakta upp längs sängen och de tre omfamnar varandra.

DEL V
Erika var åter i paradiset. Synen av Hanna gränslandes över sin Johannes hade varit nära på tillräckligt. Att dessutom ha samma mans penis, hennes mans, djupt inom sig hade gjort upplevelsen vad hon trodde fulländad. Men när hon såg Johannes hand, pressandes mot Hannas mjuka mage, gungade henne till en orgasm som bokstavligen sköljde över hans ansikte tog det bara sekunder innan hon själv kippandes efter andan brast över honom. Nu stod dem där på knä alla tre, omslingrade och kyssandes. Johannes smakade Hanna, Hanna smakade Erika och hon själv smakade de bägge. ”Du hade rätt om tungan”, log Hanna och strök tummen över Johannes mun. Erika skrattade och nickade pilskt mot dem. Erikas hand började smeka över hans skaft och hon kysser glupskt Hanna: ”Din tur”.
Hanna biter sig i läppen och ställer sig svankande framför Erika, ”Du kan lägga dig igen, jag var inte riktigt klar”.

Erika sjunker ner på rygg, framför henne uppenbarar sig nu Hannas lekfulla ögon som tittar på henne samtidigt som hennes tunga målar cirklar över hennes skummande fitta. Under Hanna gungar hennes tunga bröst i takt med att Johannes tränger in i henne. Hans händer smeker hennes mjuka runda former, greppar hennes fylliga rumpa markerande håller runt hennes höftben. Han tittar på henne och ler, hon fastnar i hans blick som i trans. Hanna stönar och låter sin hand smeka sig själv, hon lättar sin mun från Erika och tar några flämtande andetag: ”Ett… finger… i mig…”
Med en hand särar hon demonstrativt på sin stjärt, Johannes låter fukta henne omsorgsfullt och låter sen ett finger sakta tränga in. Hanna kvider till och vänder sig bak mot Johannes och nickar. Han lutar sig framåt och kysser henne samtidigt som han sakta låter finger och kuk pumpandes fylla hennes öppningar.

Hanna tappar nästan andan och faller ner mot Erika igen. Hennes tunga andning kittlar över Erika som sakta stryker genom Hannas rufsiga hår. Hanna låter fingrarna leta sig in i henne, fingrarna knullar henne omsorgsfullt i samma takt som Erika kan se sin Johannes tränga in i Hanna. Johannes andning blir stötigare, han är nära nu. Erika sträcker sig efter hans hand och de möts vilande på Hannas svankande rygg. Hans hand kramar hennes och hon känner hur den pirrande känslan inom henne växer. Som en ilande tråd sträcker den sig från hennes inre, från fingertopparna som masserar henne, upp genom magen och genom huvudet. Hanna väser ”Fortare… knulla mig… hårdare”. Johannes ansikte förvrids i en grimas, han håller mot och greppar med ett fastare tag om Hannas höft och Erikas hand. Ljudet av hans lår och pung som möter Hannas hud ekar genom rummet. Erika darrar, det blinkar framför hennes ögon när det slutligen brister för henne. Hon skriker inte, inte heller tjuter eller stönar hon – hon kvider långsamt och tyst i en lång eufori. Hon blundar, och kan höra Johannes stönandes få fram att han kommer. Erika öppnar ögonen, med djupa stötar låter Johannes sig tömmas av Hanna. Nedanför henne ser hon Hanna blundandes med öppen mun, hon gör inte ett ljud, hon andas inte ens, hennes kropp är uppfjädrad. Så ger hon ifrån sig ett djupt stön och kraftiga ryckningar när Johannes glider in en sista gång.

Så sjunker de ihop intill varandra. Djupa andetag virvlar i det lilla rummet som osar i doften av sex och varma kroppar. Trion ligger en lång stund tysta. Deras fuktiga hud har sedan länge lämnat mörka avtryck i textilierna i sängen. Under Hannas pulserande kön har en silverskimrande pöl bildats, ett kvitto på natten omvälvande vändning. Erika känner Johannes arm sunt sig, hans fingrar strykandes över hennes mage. Steget är taget, nu vet han verkligen allt om hennes tidigare liv. Men det spelar ingen roll längre, just nu är det inte hennes tidigare liv. Just nu är det hennes liv igen.




Fler noveller av samma författare

Titel Kategori
Den gemensamma nämnaren Trekant

Kommentarer

Denna novell har inga kommentarer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright