Alvas äventyr - Del 3

Författare: maddie86 Datum: 2024-05-03 16:21:59

Kategori: Age play och Gruppsex

Läst: 14 265 gånger

Betyg: 5 (4 röster) 6 medlemmar har denna novell som favorit



Mycket hade hänt sedan Alvas senaste träff med Ove och Gunilla för ungefär ett år sedan. Alva hade äntligen träffat en kille som hon nu dejtade! Och Viktor var verkligen underbar. Han var lång och smal, med axellångt brunt hår och ett smått androgynt ansikte. Lite som Timothée Chalamet ville hon tycka. Han var populär också, och detta hade introducerat Alva till lite nya vänner. Och så var han snäll. Han verkade alltid intresserad av hennes tankar, hur hon mådde, vad hon gillade och så vidare. En riktigt svärmorsdröm helt enkelt!

Första gången de haft sex kändes allt väldigt speciellt. Viktors föräldrar hade varit bortresta och han hade tänt värmeljus och varsamt placerat dem runt sitt rum. Det var hans första gång, och Alva hade sagt att även hon var oskuld. Det kändes tråkigt att ljuga för sin kille, men det kändes tryggare att ljuga än att han skulle börja fråga om hennes tidigare sexupplevelser. Sexet i sig var förstås ganska tamt. Fint, men väldigt konventionellt. Missionären med ögonkontakt och kondom. Viktor hade kommit ganska snabbt, men det gjorde ingenting för Alva.

Med tiden blev det dock ganska tråkigt. Alva hade kommit med förslag för att få lite mer variation i sexet. Hon hade föreslagit doggy-style, men Viktor gillade inte tanken. Han tyckte det verkade förnedrande. Samma sak när hon föreslagit oralsex. "Om du suger av mig är det ju inte skönt för dig!" hade han förklarat. Och han var absolut inte intresserad av att ge henne oralsex heller, av samma anledning sa han, fast Alva misstänkte att han nog mest tyckte det var äckligt. För att vara på den säkra sidan ville Viktor att hon skulle börja med p-piller. De hade lärt sig på sexualundervisningen att inget preventivmedel var 100% säkert, så det fick bli både piller och gummi.

Allt som allt kändes det dock bra med Viktor. Livet kändes stabilt, om än lite väl mellanmjölk, till en dag när allt rasade. Det visade sig att hennes pappa hade varit otrogen! Efter ett nästan 20-årigt äktenskap hade han gjort det otänkbara och haft en affär med en betydligt yngre kollega. Alvas mamma hade blivit helt förstörd, skrikit, kastat saker, svurit och kallat honom ord som Alva aldrig trott skulle finnas i hennes ordförråd. Det som tycktes äckla henne mest var att kollegan varit så mycket yngre än honom (och henne, förstås). 24 år, till skillnad från dem som var 43 och 46. Alva tänkte på åldersskillnaden mellan henne och Ove som var betydligt större.

Alva hade förstås blivit jätteledsen och pratade knappt med sin pappa på flera veckor. Hon ville dock inte att de skulle skilja sig, men en dag hade han mycket riktigt satt sig ned med henne och berättat att separationen var ett faktum och att han skulle flytta ut. Alva frågade om han skulle flytta in med den där kvinnan varpå hennes pappa skamset medgav att så var fallet. Alva blev ursinnig och började snoka för att hitta vem den där kvinnan var. Hon brukade aldrig hänga på facebook, men det var ett ypperligt verktyg för att att gräva. Det tog inte länge innan hon hittat kvinnan, och Alva bläddrade motvilligt igenom hennes album. En riktig bimbo, tyckte hon. Blond, med stora silikontuttar och putande läppar. Hon posade som värsta slampan på många av bilderna. Hon kunde inte fatta hur hennes pappa kunde tända på en sån idiot... Alva försökte att hålla tankarna borta, men tankarna snurrade och studsade. Hon kunde inte undvika att föreställa sig sin egen pappa i sängen med bimbo-kvinnan. Bilder av kvinnan med hennes pappas kuk begravd i hennes fitta och mun, olika ställningar, kroppsvätskor...

Dessa tankar förföljde Alva under en lång tid. De hemsökte henne ofta vid helt fel tillfällen. Ofta när hon såg sin pappa, men värst av allt var när hon låg med Viktor. Hon hade förstås ingen aning om hur sexet hennes pappa hade egentligen var, men den där bimbon var säkert en slampig tjej som var med på både det ena och det andra. Sånt som alla killar gillar, utom Viktor förstås... Alva var både arg och ledsen. Om det var någon som borde ha spännande sex var det ju hon själv! Ung, kär och nyfiken. Istället hade hon vaniljsex med sin snälla men tråkiga pojkvän, och när hon en gång blivit frustrerad och försökte ta upp det med honom hade han blivit ledsen och tyckt att hon var krävande.

En kväll blev det bara för mycket. Hon och Viktor hade bråkat, och Alva satt nu själv arg och ledsen i sitt rum. Det kändes hopplöst. Viktor förstod henne inte, och hennes pappa hade svikit henne... Hon var arg på dem båda. Ursinnig! Hon hade inte gjort något för att förtjäna det här. Hon ville hämnas... I frustration loggade hon in på sajten där hon träffat Ove. Hon ville göra något som skulle såra dem så som de sårat henne. Inkorgen var full. 999+ olästa meddelanden. Hon orkade inte ens öppna den utan tog istället en titt bland annonserna. Hon satt länge och bläddrade. Det fanns massor av annonser. 100-tals kåta män (och ett fåtal kvinnor) med behov som sträckte sig mellan himmel och jord. Plötsligt fastnade hennes blick vid en annons: "Undergiven kvinna sökes för gangbang". "Wow, det här hade krossat pappas och Viktors hjärtan totalt" tänkte hon. Fascinerat men med en klump i halsen öppnade hon annonsen. Det var grupp män från någon slags herrklubb som prövade lyckan. Annonsen var dock fattig på information. Alva tvekade länge och skulle precis avfärda hela idén när hon såg online-indikatorn för annonsören blinka till och bli grön. Hon visste att hon inte borde. Men hennes ilska och nyfikenhet fick henne att ändå inleda chatten.

"Hej, jag undrar lite kring din annons." Efter ett par förväntansfulla sekunder kom svaret! "Vad bra! Vi har försökt länge att hitta någon som vill göra detta, men de flesta är tyvärr fake-profiler eller andra oseriösa." "Ah, vad tråkigt" svarade Alva och undrade om hon själv var en av dessa oseriösa... "Jag är seriös! Men hur skulle det gå till egentligen?" svarade hon modigt. Hennes puls hade gått upp rejält, medan hon tålmodigt inväntade svar. "Vi träffas vid en address som jag kommer avslöja senare. På plats kommer du göra precis som vi säger, tills vi är nöjda. För din säkerhet kommer vi ha ett safe-word som du kan använda om du vill avbryta." Alva tyckte inte alls det lät säkert. "Hur vet jag att ni lyssnar då? Att safe-wordet fungerar?" "Det finns tyvärr ingen 100% garanti, men heder och respekt är väldigt viktigt inom vår klubb. Vi har kännt varandra i över 20 år, och om någon av oss inte respekterar reglerna så kommer de andra att sätta honom på plats." Alva tänkte länge. Hon undrade vad de skulle göra med henne om hon gick med på det och ryste... Både av obehag men även spänning. Hon tänkte på hennes pappa och Viktor, och hur förkrossade de skulle bli om de fick veta. "Jag är intresserad... Men ni får inte skada mig!" frågade hon. "Självklart inte! Vi vill inte skada någon." "Okej" svarade hon. "Vad är nästa steg?" Hon ångrade sig nästan precis efter hon hade skickat, men lyssnade noggrant på instruktionerna.

De skulle ses en fredag eftermiddag, på parkeringen intill en högstadieskola vid utkanten av stan. Alva var inte sig själv den veckan. Hon sa knappt något, och svarade inte när Viktor försökte kontakta henne. Tiden gick som i snigelfart, men till slut blev det fredag och skolan var slut för veckan. Hon hade sagt till sina föräldrar att hon skulle till Viktor. Istället tog hon bussen mot sin destination. Hon mådde illa av nervositet, och önskade lite att hon åtminstone skulle träffa Ove istället för främlingar. Flera främlingar, som alla ville ha hennes kropp... Till slut stannade bussen utanför skolan där de skulle träffas. Hon såg sig om och hittade parkeringsplatsen som var nästan tom. Ett par bilar stod där, men bara en hade lyset på. Alva ryste. Det kändes som början på en dålig deckarserie, där hon är offret som. Hon började gå mot bilen, och försökte se om något rörde sig i den. När hon började närma sig öppnades plötsligt förardörren och en man steg ut.

Mannen var lång, ståtlig till och med. Alva gissade att han var kring 60. Han var elegant klädd, med snygga jeans och kavaj. Hans ansikte var grovhugget och han hade kort vältrimmat skägg. "Hej, du är här för träffen va?" Alva nickade tyst och försökte bedöma om han verkade farlig. "Följ med mig." Han började med bestämda steg gå mot en stor byggnad på skolområdet. Alva blev lite överrumplad av den korta och direkta ordern, men följde skräckslaget efter. Han låste upp en mindre sidodörr, och de steg in en smal korridor. Det såg ut som vilken kommun-byggnad som helst, och Alva försökte förtvivlat lista ut varför de var just här. Så kom de till slut fram till den sista dörren, och mannen välkomnade henne in.

De befann sig i ett omklädningsrum. Belysningen var kall, och det luktade lite svett. Bänkar, skåp och diverse krokar prydde väggarna, men det som fångade Alvas blick var föremålet som stod mitt på golvet. Det var en ställbar trä-plint med dyna. Den var inställd på ca 80cm. Strax under midjehöjd. Alva kunde höra flertalet mansröster från rummet intill. "Sätt dig", sade mannen och pekade på plinten. Alva gjorde som hon blev tillsagd och satte sig försiktigt. "Ser du klockan där uppe?" Han pekade på en klocka som visade 16:35. "Jag kommer gå och hämta grabbarna nu. Om 10 minuter kommer vi tillbaka. Om du ångrar dig kan du gå under den här tiden. Annars ska du ligga naken på den här plinten redo för oss. Safe-wordet är skolmat. Det är viktigt att du kommer ihåg det. Kan du upprepa?" Alva upprepade darrande. "Safe-wordet är skolmat. Okej." Han log, ställde sig, och skulle precis lämna rummet när Alva utbrast: "Hur många!?" "Nio" svarade han utan att stanna, och stängde dörren efter sig.

Alva var nu själv i omklädningsrummet. Själv med sina tankar i 9 minuter till. Hon försökte andas lugnt och tänka rationellt. Skulle hon verkligen göra det här? Var det farligt? Nio män... Det kändes helt sjukt. Samtidigt fanns det ju en trygghet i deras antal. De kan ju inte alla vara psykopater? Om någon går för långt så kommer väl de andra att sätta stopp. Halva tiden gick, och hon började känna sig stressad. Till slut tog hon ett djupt andetag och viskade tyst till sig själv: "Jag vågar". Hon började systematiskt klä av sig. Plagg efter plagg hamnade i en prydlig hög på en bänk tills hon stod där i bara underkläder. "Jag vågar" viskade hon återigen, och knäppte upp sin BH och drog av trosorna. 3 minuter kvar. Hon förstod syftet med plinten och lade sig försiktigt på rygg på fake-lädret. Plintens längd räckte bara från hennes huvud till rumpan, så hon drog upp sina knän och slöt ögonen. Det var kallt i rummet. Vårtorna på hennes små tonårsbröst hårdnade medan hon låg där och räknade sekunderna. Den hårlösa musen var delvis dold mellan hennes ben. Hon var livrädd och darrade. När som helst skulle det börja. Exakt vad visste hon inte. Trots att hon inte var religiös bad hon en tyst bön att hon skulle klara sig oskadd genom detta. Hon kunde höra sin puls dunka i tinningen.

Så började hon höra röster utifrån. De skrattade och skrockade. Ljudet blev snabbt högre tills dess att de nått dörren. Då blev allt tyst. Alva höll ögonen stängda när dörren öppnades och och männen äntrade rummet.

"Wow, vilken skönhet!", "Oj, kolla donnan!", "Vilken jackpot!". Komplimangerna haglade medan männen samlades runt henne. Alva skakade lätt av rädsla. En av männen måste ha märkt att hon såg skräckslagen ut: "Du vill väl göra det här?". Alva nickade sakta och öppnade ögonen. Hon såg sig omkring. 9 välklädda män i åldrarna 50-70 stod runt henne. De flesta såg ut att vara svenskar, men bland dem fanns även en reslig svart man och en kille med arabiskt utseende. Några av dem bar mask för att dölja sitt ansikte, och vissa gnuggade på en växande bula under byxorna. De tvekade lite, som om ingen riktigt vågade ta första steget. "Jag måste få känna på flickan!" utbrast plötsligt en av dem och lade sin hand på hennes mage och började smeka den. De grova fingrarna kittlade mot hennes mjuka hud medan hans andra hand sakta masserade bulan på skrevet. När en av dem väl kommit igång var de andra inte sena på att följa. Hand efter hand lades på hennes nakna kropp och de började smeka och massera henne. Magen, låren, sidorna, halsen. Alva flämtade när en av männen nöp tag i hennes ena bröstvårta och började gnugga den mellan tummen och pekfingret. "Mmm, vilka sexiga små tonårsbröst" stönade han. Alva kände sig totalt utelämnad. Hon var helt i de nio gubbarnas våld. Händerna for utforskande över hennes lilla kropp. Hon försökte slappna av men det var hopplöst.

Plötsligt riktades hennes uppmärksamhet mot en specifik hand. Den hade smekt hennes mage i cirkelrörelser, men hade nu börjat vandra nedåt. Sakta men säkert närmade den sig hennes slätrakade skåra. Hon tittade på mannen vars hand snart var framme vid hennes allra heligaste. Det var den arabiske mannen. Han var ganska kraftig, med ett kort men tjockt skägg och ögon som hungrigt stirrade på hennes sköte. Alvas ben var fortfarande stängda, men en av männen tog tag i hennes knä och bände det sakta åt sidan. Alva kämpade inte emot, utan lät honom sära på hennes ben. De män som stod samlade kring nedre delen av hennes kropp ropade förtjusat när de nu fick full insyn. Mannen från mellanöstern lät sitt finger glida ned efter Alvas mjuka skåra och hon flämtade återigen till. Han log, och började bestämt föra fingret upp och ned mellan hennes blygdläppar. Alva kände det grova fingret kittla hennes unga kön. Det var så fel... Efter en stund hade den värsta chocken lagt sig, och Alva såg sig om igen. Flera av männen hade nu lirkat fram sina hårda lemmar som de sakta runkade medan de tafsade på henne.

"Ska du inte hjälpa oss?" mumlade en man till höger om henne och nickade menande ned mot sin kuk. Den var ganska stor, ådrig, och omringad av en buske med tjockt mörkt könshår. Hon sträckte försiktigt ut sin arm och greppade försiktigt runt skaftet. Den kändes varm och hård. Hon kände blodådrorna spela under den spända huden. Hon visste inte om hon någonsin skulle vänja sig vid känslan av en mans kön. Han stönade högljutt. En man till vänster om henne grep nu tag i hennes andra arm och förde den klumpigt till sitt kön. Mannens lem var slak och mjuk. Hon hade aldrig tagit i en slak penis förut och tankarna gick till en död naken mus. Hon började runka båda männen och blundade för att slippa se någon i ögonen. Omringad av män. Män som alla ville ha henne, hennes kropp. Män som skulle få henne.

Hon låg där på rygg och runkade rytmiskt de två kukarna. Hennes små bröst gungadelätt upp och ned. Hon kände hur ett finger sakta gled in i hennes mus. Det gick lätt, och hon insåg skamset att hon måste vara våt. Hennes kropp ville ha de här gubbarna. Ville hon själv det? Helt plötsligt kände hon något mjukt mot sina läppar. Chockerat pep hon till och slog upp ögonen. En reslig mörkhyad man stod över henne med en enorm halvslak penis liggande över hennes mun. Hon kände lukten av det stora könet. Den luktade fränt på något sätt. "Gapa nu lilla flicka" hörde hon mannen säga med mörk röst. Alva visste inte hur hun skulle rymma den stora saken i sin mun men gjorde som hon blev tillsagd. Hon hann bara sära lite på läpparna så stötte mannen till och körde in halva sin kuk i hennes lilla mun. Alva flämtade och gurglade. Det svarta ollonet nådde ganska långt in i hennes mun, och hon fick anstränga sig för att behålla lugnet. Smaken var främmande men inte dålig. Alva tog mod till sig och började suga och slicka på det stora organet. Hon bearbetade kuken, och kände den växa i hennes mun. Han började långsamt jucka kuken i hennes mun, och hon gjorde sitt bästa för att massera kuken med sin tunga.

Fingret som pullat henne gled ur, och hon kände istället två händer greppa tag om hennes anklar, föra ihop hennes fötter, och sedan lyfta dem så hennes ben stod rakt upp med stjärten putande. Ett par grova händer började knåda hennes skinkor. Förde isär dem, och sedan ihop. Hon kände sig otroligt blottad men också porrig. Hennes mus och stjärthål exponerat för de kåta gubbarna. Hon ryckte till när en av männen utan förvarning borrade in ansiktet i hennes kön och frenetiskt började slicka henne. Han for över hennes kön som en tornado, slickade, sög och lapade i sig hennes safter. Det pirrade i hennes kropp och hon njöt av behandlingen samtidigt som hon sög den svarta kuken med ökad intensitet. "Helvete!" utbrast dess ägare som hastigt ryckte ut sin lem ur hennes mun. Alva blev först förskräckt. Hade hon skadat honom? "Jag kommer för fan!" stönade han, och innan Alva hunnit reagera så sköt den första strålen ut över hennes ansikte. Den landade över hennes kind. Ytterligare en stråle träffade henne mitt över munnen och en tredje över hennes hals. "Jaså du har bråttom du Henry!" hörde hon en gubbe utbrista och resten stämde in med högljudda skratt.

"Jag tror hon är redo för kuk nu, är du inte det stumpan?" frågade mannen som slickat henne. Alva var rädd men också förväntansfull. Hon mumlade fram ett "Mmm" för att slippa öppna munnen som var täckt med sperma. "Säg det!" utbrast han barskt. Alvas kåthet började ta över, och hon sträckte ut tungan och slickade sig modigt kring munnen innan hon svarade med ett kort "Ja". Sperman smakade ganska äckligt så hon svalde den direkt. Männen skrockade och radade upp sig framför hennes sköte. Mannen som slickat henne tog tag i hennes knäveck och särade på hennes ben igen. Hon mötte hans kåta stirriga blick. Sen kände hon hur han började lirka med sitt ollon mellan hennes läppar. Nu skulle de knulla henne, tänkte hon. Ett flertal gubbar skulle köra sina kukar in i hennes heligaste. Tanken gjorde henne kåtare men möttes också av skam och självförakt. Hon bet ihop när hon kände det gamla könet pressa sig in i henne. Han knullade henne sakta i ungefär en halv minut innan han drog sig ur och ställde sig längst bak i kön, varpå näste man tog plats.

Den andra mannen som skulle knulla henne den kvällen bar mask. Det var en sån där klassisk teatermask som täckte övre halvan av ansiktet. Hon försökte skynja hans ögon bakom masken men han hade full fokus på sitt mål. Alva studerade resten av hans ansikte medan hon förberedde sig mentalt på att bli penetrerad igen. Så såg hon något som fick henne att rysa till. Halvt dolt av masken hade han ett födelsemärke på kinden som hon tyckte var bekant. Eller? Inbillade hon sig? Mannen stötte in sin kuk som var lite mindre än den tidigare mannens. Alva stönade till och försökte glömma födelsemärket. Mannen började rytmiskt pressa sitt kön in i hennes, och hennes kropp gungade till för varje stöt. Alva kunde inte låta bli att njuta av honom. Efter en stund var det dags att växla igen, men istället för att gå tillbaka till kön gick mannen i masken fram till hennes huvud. Hans kuk stod rakt ut bara några centimeter från hennes ansikte och var blank av hennes safter. Alva kände doften av sitt egna kön och öppnade munnen. Men till Alvas förvåning böjde han sig istället ned mot henne och viskade något som fick hennes blod att frysa till is! "Jag har alltid misstänkt att du är ett litet kåtdjur". Alva kände paniken sprida sig i kroppen när det gick upp för henne var hon sett födelsemärket förut. Det var Sven-Åke, hennes historielärare!! Alvas ögon blev stora som tefat. Vad skulle hon göra? Säga att hon kände igen honom? Vad skulle hända då? Sven-Åke ställde sig bakom henne, tog tag i hennes armar, och drog henne bakåt så att hennes huvud nu hängde utanför plinten. Han tog sedan tag i hennes haka och böjde sakta hennes huvud bakåt, så att hon nästan tittade bakåt. Alva blev jätterädd. De hade lovat att inte göra henne illa, men det här kändes inte alls bra.

Sven-Åke placerade sig mitt för henne. Hon såg hans kuk - glansig av hennes safter - hänga bara en decimeter från ansiktet. Vad skulle hon göra? Avbryta? Hon tänkte på safe-wordet medan historielärarens kuk sakta närmade sig hennes mun. Paralyserad öppnade hon munnen för att ta emot honom. Historieläraren förde in sitt kön i hennes mun, och hon kände det glansiga ollonet på tungan. Smaken av hennes eget kön blandades med smaken av gubbkuk. Han fortsatte trycka in den, och Alva kände hur den fyllde hennes mun. Hon andades in genom näsan och försökte slappna av i käken medan kuken sakta gled djupare in i henne. När han nådde svalget kände Alva kräkreflexen slå till, men lyckades behålla lugnet och stå emot. De sista centimetrarna var väldigt ansträngande, men till slut hade hon tagit hela gubbkuken till roten. Sven-Åke stönade högt, och behöll sin kuk begravd i Alvas mun och hals. Alvas kräkreflex slog till igen, och hon hostade till varpå kuken åkte ur henne. Hon flämtade och hostade igen. Det hade känts obehagligt men hon hade klarat det! Alva visste att det kallades deep-throating i porr-världen och kände sig stolt att hon lyckats med bedriften. En ny kuk trängde sig in hennes unga fitta och hon stönade nu högt och behöll munnen öppen. Sven-Åke tvekade inte utan satte igång att mun-knulla henne.

Det var kämpigt! Det tjocka organet gled in och ur hennes mun och fick anstränga sig för att hinna hämta andan och inte hosta. Alva avskydde honom för det han stod för. En äckelgubbe som jobbar med tonåringar får nu uppleva sin dröm. Samtidigt ville hon inte ge sig. Om hon ger sig så vinner han. Hon måste vara stark, hålla ut, och inte backa ur! Hans ådriga lem gled in och ut ur hennes mun. Hon kände smaken av hans kuk som gled över hennes tunga. Plötsligt började han stöna, och Alva förberedde sig mentalt för vad som skulle komma. Stönen ökade snabbt i takt, och avslutades med ett vrål! Den varma sperman forsade ur Sven-Åke och fyllde hennes tonårsmun. Den beska och lite salta smaken var påträngande, men hon hade klarat det! Han drog ut sin snabbt slaknande kuk och satte sig på bänken för att hämta andan. Alva fick svälja två gånger för att få ner allt men satte sig till sist upp så att hon kunde se de andra gubbarna igen. De hadde stannat upp. När de såg hennes ansikte igen började de jubla och applådera. "Kåtungen tycker om det!" "Otroligt!" "Vilken liten hora!!".

Uppmärksamheten var som ett rus i henne. Hon kände sig ostoppbar. En omättlig sexgudinna omringad av sin dyrkande flock! Nu ville hon bara ha mer. Hon såg sig omkring, på männen som omringade henne. "Någon fler?" utbrast hon, och lade sig på rygg igen. Gubbarna trodde knappt sina ögon, men skyndade sig ändå att samlas runt hennes ansikte. De stod nu alla med sina styva kukar runt hennes lilla ansikte. Hon såg sig om. Gubbkukarna glänste av hennes safter. De kåta männen började sedan frenetiskt runka sina längtande kön över hennes ansikte. Ljudet av kladdiga förhudar som drogs fram och tillbaka fyllde hennes medvetande. En av gubbarna nöp tag i hennes ena bröstvårta med sin lediga hand och gned den mellan sina fingrar. Det gjorde lite ont, men Alva brydde sig inte. En annan spottade i sin knubbiga hand och började massera hennes stjärthål med fingertoppen. Alva kved. Det var obehagligt och skönt på samma gång. "Nu jävlar kommer jag!" ropade en av männen till, samtidigt som en kaskad av sperma landade över hennes ansikte. Alva flämtade till men hann inte reagera förrän ett stort ollon kördes in i hennes mun. Hon sög intensivt samtidigt som hon kände det knubbiga fingret leta sig djupare in i henne trånga hål. Det gjorde lite ont, men hon koncentrerade sig på det det lila svullna organet i hennes mun. Alva sög, slickade, och stönade. Hon ville tömma den på varje droppe. Efter ett tag ryckte det till i den, och mer av den vita såsen fyllde hennes mun. Alva svalde hungrigt. En av männen flyttade sig lite och började gnugga sitt ollon mot en av hennes bröstvårtor. Det kittlade lite, och Alva tog sin hand och började smeka sitt andra bröst. Ännu en kaskad sperma sprutades ut över hennes ansikte. Den här missade hennes mun och lade sig som ett penseldrag över hennes kind och haka. Mannen som gnuggat sitt kön mot hennes bröst brölade till och tömde tre kaskader vit kladdig sås över hennes båda bröst och ena hand. Alva lyfte handen och lapade i sig belöningen som en katt. Fingret i hennes anal började pulla henne, och det började pirra i hela hennes lilla kropp. Hon gapade för att ta emot ännu en utlösning i sin tonårsmun när orgasmen kom. Den unga flickan skakade av en kraftig orgasm. Det kändes som om hon exploderade. Det ringde i öronen, och hon hörde knappt gubbarnas skrockande. En efter en tömdes de sista laddningarna i och på hennes smäckra kropp, men hon var helt slutkörd och låg nu bara som ett skadeskjutet djur och försökte hämta andan.

Stämningen efteråt var ganska obekväm. Efter kåtheten lagt sig lämnade gubbarna snabbt rummet igen. En del tackade artigt för sig. Andra skrattade lite nervöst. Mannen som träffat henne på parkeringen förklarade att hon kunde använda duschen i omklädningsrummet om hon ville, och frågade om hon hittade ut själv. Alva nickade försynt och undvek att möta hans blick. Sedan försvann han genom samma dörr som de andra. Alva satt kvar på plinten ett tag. Hon tittade ned på sin kropp, kladdig av svett och sperma. Sperma som hon fortfarande kände smaken av... Hon tänkte tillbaka på sin pappa och Viktor. De skulle förstås aldrig få veta. Inget hade egentligen förändrats. Men hon hade fått sin revansch och kände ändå att rättvisa skipats!



Kommentarer

onlyanal 12 Maj 2024, 10:55

Härlig novell serie, man hoppas på fler delar och kan ju hoppas att hennes rumpa får ta kuk med.

beastfucker 6 Maj 2024, 01:45

Helt underbar


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright