Natten med Tina och Krister

Författare: nylon6 Datum: 2024-05-03 16:10:07

Kategori: Heterosex och Trekant

Läst: 9 044 gånger

Betyg: 4.2 (6 röster)



I min tidigare berättelse så kom jag in på hur jag skjutsade hem det berusade paret efter en kväll med Bengt, här kommer fortsättningen.

På vägen till det för mig okända parets adress så sov mannen tungt i baksätet, kvinnan presenterade sig som Tina och sin sovande man som Krister.
Jag och Tina hade ett kort men lättsamt samtal om deras utekväll då vi helt plötsligt var framme vid deras hus.
"Hjälper du mig in med gubben?" frågade Tina.
"Javisst, inga problem. Inget mer som ska in?" frågade skämtsamt.
Tina tittade lite dröjande på mig och jag tänkte att nu har jag gått över gränsen.
Hon skrattar till och sa "Vi får se vad som erbjuds".
Krister vaknade till när vi försökte få ut honom ur bilen och kunde med stöd av oss ta sig in i huset, vi lade honom i ena delen av deras hörnsoffa i vardagsrummet där han somnade.
Mitt uppdrag var slutfört tänkte jag och skulle tacka för mig, då frågar Tina om jag vill ha en kopp kaffe innan jag åker.
Jag tackar ja och vi går ut i köket, jag tittar lite mer ingående på Tina och gillar det jag ser.
Hon är slank, ljust lockigt halvlångt hår, blåa ögon och ett huvud kortare än jag visade det sig när hon sparkade av sig sina högklackade stövlar på väg mot köket.
Tina har en klänning i svart med spetsmönster, lite urringad upptill och slutar strax ovanför knäna där hennes ben tar vid i svart nylon.
Jag kände hur pirrandet i kroppen ökade, hade ju ett skönt pirr efter träffen med Bengt och nu ökade det igen.

Vi tog vårat kaffe och gick till vardagsrummet och satte oss i den lediga delen av hörnsoffan, Tina ville ha koll på Krister.
Tina berättade mer om henne och Kristers utgång på stan som slutade för tidigt och inte alls som hon förväntat sig.
"Okej, vad hade du förväntat dig denna kvällen då?" frågade jag.
"Jooo, vi skulle gå ut på krogen och jag skulle sitta lite själv för att se om någon man kom fram och raggade på mig" svarade Tina med lätt rodnande kinder, "Om jag fick napp ville Krister titta på när vi hade sex."
Jag blev lite paff över svaret och försökte formulera en fortsättningsfråga men det enda jag fick fram var "Varför det?"
"För att förra helgen fyllde jag 59 år och hamnade i någon åldersnoja att ingen kollar på en tant som mig.
Vi har levt troget tillsammans i 35 år och förr fick jag inviter men det var längesedan" svarade Tina.
"Krister var väl nervös för detta så han drack för mycket och det smittade av sig så till slut var bara att ge upp och gå hem".
"Tina, du är en väldigt attraktiv kvinna och du behöver inte ha någon åldersnoja. Hade du inte varit med Krister hade jag försökt flörta in mig" sa jag med charmen påkopplad och la min ena hand på hennes knä.
Hon ler mot mig, "Tack, du är för snäll.", hon ger mig en försiktig puss som blir en kyss.
Det här blir en kväll att minnas tänker jag, känner ju fortfarande av Bengts och mitt äventyr och kåtheten slår i taket.
Vår kyss övergår till hångel, min hand smeker över Tinas nylonklädda ben och Tina lägger en hand på min växande kuk som hon masserar utanpå mina jeans.

En tydlig snarkning hörs från Krister och jag stannar upp i vårt hångel, "Ska vi flytta oss till något annat rum?" frågar jag Tina.
"Äääh skit i Krister!" svarar hon och börjar knäppa upp mina jeans.
Hon får igång min kåthet såpass att jag nonchalerar det faktum att hennes man ligger och sover ruset av sig endast en halvmeter bort, dessutom så ville ju han se på om Tina fick ragg.
Tina får fram min kuk ur byxorna, hon kysser mig djupt på munnen och runkar mig innan hon glider ner på golvet mellan mina ben och slukar glupskt min kuk.
Jag lutar mig tillbaka och tittar på Tina när hon suger, våra ögon möts och både jag och Tina stönar tyst av njutning.
Hon sög i långa drag med en hand runt mitt skaft, hennes tunga fladdrar fjäderlätt över mitt ollon varje gång innan hon sög in min kuk igen.
Hon sög snabbare och snabbare, jag var nära nu och stönade högt "Jag kommer snart!", Tina avbröt sitt sugande och sätter sig upp i soffan.
"Nu är det min tur" säger hon, lägger sig ner åt Kristers håll med överkroppen och drar upp sin klänning.
Jag håller på att få kåtslag, hon har svart stringtrosa i spets och tunna svarta stayups, jag ställer mig på knä och kysser insidan av Tinas lår.
Sakta men säkert kysser jag mig upp för hennes nylon tills det går över till bar hud, låter min tunga slicka sig upp till hennes heta fuktiga gren, jag drar hennes trosa åt sidan och fortsätter att slicka och kyssa hennes riktigt blöta fitta.
Den är rakad med en liten tofs, jag låter mitt ena finger glida in och
Tina stönar högt, lite väl högt med tanke på att Krister sover alldeles bredvid.
Det är lite extra pirrande att han ligger ovetandes så nära händelsernas centrum, jag slickar Tinas blöta fitta och låter ett till finger tränga in.
Nu hörs det höga stön och kvidanden från Tina, uppmuntrad av det så pullar jag henne snabbare och snabbare.
Hennes kropp börjar skaka, ett högt utdraget stön hörs från Tina och hennes fitta nyper tag runt mina fingrar.
Sakta klingar hennes orgasm ut, jag tittar upp på henne och hon säger "Kom, kom och lägg dig på mig", jag reser mig upp från golvet och lägger mig ner på Tina, det är lite trångt i soffan.
Tina tar tag i min kuk och styr in den i sin nu plaskblöta fitta, "Ligg bara still och krama mig" säger hon.
Vi ligger där i en omfamning och jag känner hur Tina sakta rör sitt underliv och kramar min kuk, små stön kommer från våra läppar av njutning och vi kysser varandra djupt.
Jag kan inte hålla mig, möter upp Tinas små rörelser och sakta höjs tempot och våra stön ökar i volym.
Jag anar en rörelse i ögonvrån, det är Krister som vrider sig i soffan och jag stannar upp redo att dra mig ur och bokstavligen dra där ifrån.
Då hörs Kristers grötiga röst, "Sluta inte, knulla min fru nu".
På något sätt övervinner jag min tvekan och tänker är det en show han vill ha så får han en show och börjar stöta hårt i Tina.
Tina håller inte tillbaka utan stönar högt och jag får en vild blick från henne, det är en märkligt upphetsande situation.

Krister sätter sig upp i soffan, jag sneglar lite snabbt åt hans håll och ser hur han fumlar med sina byxor.
Tina stönar "Jag vill rida" i mitt öra så jag drar mig ur och sätter mig i soffan, hon reser sig upp och sätter sig över mig, styr in min kuk i sig och börjar rida.
Jag ser att Krister lyckats fumla av sig byxorna och sitter med sin fyllkåta kuk i sin hand och runkar.
Mina händer smeker Tinas ben över hennes stayups, hon rider mig snabbare med höga stön och jag känner att nu är det verkligen nära för hennes fitta verkligen mjölkar min kuk.
Då känner jag något som buffar till min axel, jag sneglar över min axel och ser en kuk bara centimetrar från mitt ansikte.
Det är Krister som smugit runt och ställt sig bakom soffryggen med sin kuk i högsta hugg, Tina böjer sig mot min axel och tar hans kuk i sin mun.
Att se och höra henne suga kuk på så nära håll samtidigt som hon rider mig, det blev för mycket för mig!
Jag stöter upp i Tina och tömmer kaskad efter kaskad med ett vrål och Tina kvider så gott hon kan med Kristers kuk i sin mun.
Snacka om att sitta på första parkett och se en avsugning, dessutom så har kvällen med Bengt lämnat mig i ett kåtrus så jag känner att snart har jag laddat om.
Tina suger Krister snabbare och intensivare, jag hör hur Krister andas djupare och han stönar högre och högre.
Det är nästan så jag känner hur hans kuk pulserar när han kommer i Tinas mun med ett vrål, jag ser definitivt hur hans kuk rör sig och Tina tappar ut kuken ur sin mun så delar av sista satsen sprutar mig i ansiktet.
"Oj då!" utropar Tina lite förvånat, "Sitt still så städar jag upp" sa hon och gled av mig.
Tina försvann i väg och kom tillbaka med en rulle hushållspapper, hon torkade mitt ansikte och log "Det var första gången Krister sprutade på en kille" sa hon skämtsamt och jag tänkte för mig själv att det var inte första sprutet jag fått på mig.
Jag kände att jag var på gång igen, en helkväll med Bengt och nu detta, livet är underbart!

Vi satt i soffan och snackade om det mesta, jag märkte att dom ville runda av natten och tackade för mig.
Då lade Tina en hand på min kuk, "Är du verkligen nöjd, det verkar som du har mer på lager".
Hon tar min kuk i sin hand och tittar på Krister, "Vad ska jag göra med den här kåtingen?" frågade hon.
"Sug han som bara du kan älskling" svarade Krister och började runka sin halvslaka kuk.
Tina ställer sig på knä i soffan vänd mot Krister, jag ser hur hon tittar på han när hon börjar suga mig, hennes ena hand har hon i stadigt grepp om min kuk och andra handen leker med min pung.
Återigen en underbart upphetsande situation att få njuta av Tina framför Kristers ögon, han njuter också uppenbart då hans kuk har gått från halvslak till hård och stön hörs från Krister.
Tina suger samtidigt som hon runkar mig, det kvirrar i min pung av hennes smekningar, Krister uppmuntrar henne "Sååå min älskling, sig han till sprut nu. Ta allt i munnen!"
Krister flyttar sig närmare och vrider sig mot oss när han runkar, en förbjuden tanke slår mig att jag kanske ska runka honom men Tina släpper min pung och sträcker ut sin hand till Kristers kuk.
Jag smeker Tinas rumpa nerför hennes lår och min hand möter nylonet i hennes stayups, det går inte att hålla mot länge till.
Mitt höga stön blandas med Kristers stön, Tina verkar märka vad som händer och suger intensivare.
"Jag...kommer...nuuuu!" stönar jag högt, Tina suger in så mycket av min kuk hon kan och min sats flödar djupt ner i hennes svalg.
Krister stönar också högt och ett sprut från honom landar i Tinas hår, resten pumpar ut över hennes hand och arm.
Tina suger i sig det sista av min heta sats och släpper taget om min kuk, tittar upp först på mig med ett leende och sedan på Krister, "Tack så mycket mina pojkar, det här är en natt att minnas" sa hon nöjt.

Efter en stunds eftersnack så var det dags att tacka för natten igen, vi kramades farväl och på återseende "För det här var en nystart" sa Tina.

Jag startade bilen och på vägen hem tänkte jag att det här var en otrolig kväll med Bengt och helt osannolik natt med Tina och Krister.
"Det är nog dags att köpa Triss och spela lotto" sa jag högt för mig själv i bilen.




Kommentarer

Denna novell har inga kommentarer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright